Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected GOV Korumpirana Biografija | Noa Garcia | 33620

Rejected
Status
Not open for further replies.

Noa Angel

Server Administrator
Server Administrator
Joined
Nov 17, 2023
Messages
45
Ime: Noa Garcia
Pol: Muško
Starost: 17
Nacionalnost: amerikanac
Mjesto rodenja:sandy shores
Otac: tyler Garcia
Majka: Natalija Garcia
Tezina:100kg
visina:198cm
Boja ociju: plava
Boja kosa: bela
Tetovaza: /
Prednosti: brz, spretan sa oruzijem
Slabost:slab sa zivcima, agresivan


Prica o zivotu: 100+ rjeci
Majka Natalija je malog Nou rodila 21.01.2005 godine u malom naselju nedaleko od grada zvano "Sandy Shores". Noa je imao ljepu obitelj i nije bilo nikakvih problema.sa 5 godina noa zbog svoje inteligencije krece ranije u skolu. bio je uzoran ucenik. nikda nije pravio probleme sve do njegove 10 godine. kada je imao 10 godina noa je dosao u 5 razred osnovne skole.te je upao u lose drustvo sa kojem je radio male probleme koji su bili:tuce,krade,radenje grafita itd... kada je noa napunio 15 godina problemi su postali sve gori i gori. noina majka je po njega cesto isla u policijsku stanicu zbog raznih problema. nakon toga noin otac ga se odrekao jer ga se sramio i nije ga htio uopce vidjeti svojim ocima. noa je odlucio da se nece obazirati na njega ali je bio tuzan i bjesan zbog toga. jednoga dan noini takozvani prijatelji su ga izdali i pretukli ga.Noa je bio bjesan jer je sve izgubio i oca i drustvo. noa je donio odluku koje se nije htio odreci a to je da dobije osvetu nad svojim bivsim prijateljima koji su ga izdali. kada je napunni 18 godina noa je odlucio da se makne od ulice te je promijenio ime i usao u vladu los santosa. gdje je uspio naci podatke o bivsim prijateljima. i poceo planirati osvetu....






Prica o karijeri: 100+ rjeci
Noa je svoju karijeru zapoceo u vladi los santosa gdje je i ostao jer je vidio perfektnu priliku za korupciju i zbog svoje iteligentnosti niko ga nikad nije primjetio i nastavo je sve to raditi.Nakon sto je noa saznao informacije o bivsim prijateljima noa ih je poceo optuzivati fibu za krade i ubojstva u gradu te izmislio da oni imaju svoju bandu i da su oni za sve krivi. Noa je toliko dobro izmislio cijelu pricu da je fib njih sve bez ispitivanja uhitio i dobili su dozivotnu kaznu zatvore. svaki put kada bi noa isao u zatvor noa bih im se izrugivao i kada nebi bilo nikoga oko 00:00 noa bi dolazio njih sve muciti. te je ostao korumpiran i poceo zaridivati zbog toga.





---------------------------- Ishodi ---------------------------
Noa moze ukloniti poternicu ili ocistiti dosije osobi ili dati dozvolu za oruzije osobi ako mu je vazno
Noa moze da vezuje, vuče, vadi PDA i podiže sa zemlje lica sa pištoljem zbog svoje spremnosti zbog iskustva na ulici i u vladi.
Noa moze unistiti kamericu licu ako je uhvacen u korupciji. (me, do, try obavezno)
Noa moze traziti i uzet privedenima mito(do 100k), oruzije, municiju, balaclavu, pancire i drogu.
Noa moze ici 2v1 zbog iskustva u vladi i na ulici.
Noa moze ubiti bilokoga ako bude uhvacen u korupciji.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom