Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na odluku administratora I Simon Corey

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19980
Players nickname
Cole Moon
Administrators nickname
Simon Corey
Date
Apr 26, 2024
Time
23:00
Proofs
www.youtube.com

Cole052

Player
Player
Joined
Apr 6, 2022
Messages
86
Nedavno sam dobio ban za PC check, obaviješten sam da je moj Redux mod bio nedozvoljen bez detaljne provjere u igri. Taj dan smo igrali famwar moj pov je dostavljen sve se jasno vidi da je redux ispravan i ne daje nikakvu prednost. Kada sam pokušao objasniti situaciju, moj zahtjev za provjerom mod-a direktno u igri je bio odbijen. Otvorio sam folder administratoru, ali on nije bio zainteresiran za provjeru mod-a u igri već je donio odluku samo na temelju imena. Postavljam pitanje kako je moguće znati je li nešto dozvoljeno ili ne ako nije detaljno provjereno u samoj igrici.

Osjećam da sam ban dobio nepravedno. Napominjem da tokom PC checka, administrator nije znao prepoznati osnovne datoteke mod-a, poput "patchday8ng" file-a koji sadrži skinove za oružje. S obzirom na nedavne događaje, uključujući i povlačenje sa admin pozicije istog administratora koji je obradio moj slučaj, izgleda da je ova odluka bila donesena na temelju riječi drugih, a ne vlastite analize.

Molim vas da ponovno razmotrite detalje mog slučaja s puno pažnje i poštovanja prema pravilima servera, te da mi pružite jasan odgovor o razlozima mog ban-a.
Unaprijed zahvaljujem na vašem razumijevanju i ispravci ove situacije.
 

Mire Frantelli

Player
Player
Joined
Dec 25, 2023
Messages
141
Cole je bio oduvjek najveca citercina, a simon zna da namjesti ban kako sto je nekim ljudima
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom