Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

RyukShinigami

Player
Player
Joined
Nov 11, 2022
Messages
100
Ime porodice: Uchiha

Vlasnik porodice i ID: Ryuk Shinigami | 8670

Broj kuće od porodice: 477

Forum link od vlasnika porodice: RyukShinigami

Ime vlasnika porodice na discordu: ryuk__shinigami



Logo Porodice:
Outfit Porodice:
Prica Porodice:
Davnih devedesetih, Ryuk Shinigami naišao je na dete samo na ulici, iscrpljeno, bez hrane i vode. Odlučivši pomoći, odveo je dete u bolnicu na medicinski pregled, a potom i u policiju. Nakon nekoliko sati provedenih u bolnici i policiji, svi su zaključili da je najbolje da dete bude usvojeno. Kada ih je policajac upitao kako će nazvati dete, Ryuk je odgovorio bez oklevanja: "Lovro Ravic".

Ryuk je od malih nogu počeo podučavati Lovra različitim vestinama, uključujući i one manje poželjne poput laganja i krađe. Ovo je na kraju dovelo do toga da je Lovro Ravic, s tek 15 godina, preuzeo vođstvo jedne od najjačih bandi, "Bloods", pri čemu je Ryuk postao njegov zamenik. Međutim, nakon mesec dana, Bloodsi su se raspali jer je Lovro počeo težiti ka boljim ciljevima.

Odlučivši se za promjenu, Lovro je preuzeo najjaču državnu organizaciju, "FIB", dok je Ryuk postao njegov zamenik. Nakon puna dva meseca kao zamenik u FIB-u, Ryuk je odlučio pokrenuti vlastitu kriminalnu organizaciju zajedno s Dimitrijem Uchiha i Lovrom Ravicem, formirajući tako svoju vlastitu porodicu u kriminalu. Njihova moć i uticaj rasli su svakim danom, dok su postajali nezaobilazni igrači u svetu kriminala. Nova era kriminala bila je na pomolu, a njih trojica bili su njeni vođe, spremni na sve kako bi ostvarili svoje ambicije i ciljeve. Svaki njihov korak bio je pažljivo osmišljen kako bi osigurali svoju poziciju i dominaciju u kriminalnom podrucju.


Rankovi Porodice:
1. Suspend - Ovaj rank se koristi kao kazna nekog clana familije.
2. Uppermoon 6 - Ovaj rank dobijaju novi clanovi familije.
3. Uppermoon 5 - Ovaj rank dobijaju clanovi familije koji zalivaju semenke i trude se neko vreme. Mora zalivati i biti aktivan
4. Uppermoon 4 - Ovaj rank dobijaju clanovi familije koji zalivaju semenke,popravljaju panele i trude se. Mora zalivati,popravljati panele i biti aktivan
5. Uppermoon 3 - Ovaj rank dobijaju clanovi familije koji idu na sve evente i trude se. Mora se truditi i ici na evente.
6. Uppermoon 2 - Ovaj rank dobijaju clanovi familije koji se trude i pomazu svima a pogotovo famu. Mora se truditi i pomagati svima
7. Uppermoon 1 - Ovaj rank dobijaju clanovi familije koji se trude i pomazu svima a pogotovo famu. Mora se truditi i pomagati svima
8. Assistent - Ovaj rank dobijaju clanovi koji doniraju u fam i koji su posveceni istom. Njihova obaveza je da vode sve sa uppermoon rankom.
9. Deputy-Director - Ovaj rank dobija onaj koji donira u fam,trudi se,aktivan je,i vodi celu familiju. Mora voditi fam sa Leaderom.
10. Director - Vodi Fam


Pravila Porodice:
1. Postuj svakog clana porodice.
2. Ne krsi pravila grada.
3. Ne budi izdajica.
4. Pomogni Svakoj osobi u gradu.
5. Ne lazi nikoga.
6. Nositi FAM uniformu kad god neko od visih rankova to naredi.


Ciljevi Porodice:
1. Postati najjaca Familija
2. Skupiti dovoljno para da budemo u mogucnosti kupiti svim clanovima biznis.
3. Pomagati jedni drugima
4. Pre svega biti kao prava familija!!!
 
Last edited:

Carlos Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 1, 2022
Messages
1,378
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!

Hvala za apliciranje, uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idite protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND discordu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom