Ime Porodice: MI7 Agencija
Ime Vlasnika Porodice i ID: Ante Federov 9282
Broj kuce od porodice: 639
Forum link od vlasnika porodice: Izet Didimilovic
Ime i tag Vlasnika porodice na discordu: Pavel1234#9221
Logo porodice:
O porodici:
Otkad sam usao u grad htio sam imati svoju porodicu no nisam imao novca, sad sam ga skupio i osnovao sam porodicu i htio bih imati neformalnu organizaciju kako bi mogli pretrazivati, pljackati ljude i uzimati taoce. Porodica ce nuditi usluge atentata, spijuniranja, otimanja i pljackanja ljudi. Cijena usluga zavisit ce o vaznosti, poziciji i o kolicni zastite koju osoba ima. Svi nasi agenti, spijuni i ubojice bit ce dobro istrenirani i imat ce visoke vjestine u rukovanju s oruzijem. Bavit cemo se i ostalim porodicnim eventima kao sto su pljacka prodavnice, pljacka banke, borba za bisnis itd.
Cilj porodice:
Cilj porodice je prikupiti sto vise ljudi, kupiti sto vise porodicnih biznisa i pomoci ljudima koji budu koristili nase usluge.
Pravila porodice:
Svi clanovi porodice moraju se medusobno postivati, visi rankovi prema nizima i pogotovo nizi prema visima.
Zabranjeno je uzimanje bilo cega iz porodicnog skladista bez dozvole leadera ili nekog drugog viseg ranka.
Zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje medu clanovima porodice.
Obavezno je postivanje hijerarhije rankova.
Obavezno je nosenje porodicne odjece kad leader to naredi.
Rankovi porodice:
1) Pripravnik
2) Agent na obuci
3) Junior Agent
4) Senior Agent
5) Placeni ubojica
6) Spijun
7) 00 agent
8) Glavni agent
9) Zamjenik Leadera
10) Leader agencije
Ime Vlasnika Porodice i ID: Ante Federov 9282
Broj kuce od porodice: 639
Forum link od vlasnika porodice: Izet Didimilovic
Ime i tag Vlasnika porodice na discordu: Pavel1234#9221
Logo porodice:
O porodici:
Otkad sam usao u grad htio sam imati svoju porodicu no nisam imao novca, sad sam ga skupio i osnovao sam porodicu i htio bih imati neformalnu organizaciju kako bi mogli pretrazivati, pljackati ljude i uzimati taoce. Porodica ce nuditi usluge atentata, spijuniranja, otimanja i pljackanja ljudi. Cijena usluga zavisit ce o vaznosti, poziciji i o kolicni zastite koju osoba ima. Svi nasi agenti, spijuni i ubojice bit ce dobro istrenirani i imat ce visoke vjestine u rukovanju s oruzijem. Bavit cemo se i ostalim porodicnim eventima kao sto su pljacka prodavnice, pljacka banke, borba za bisnis itd.
Cilj porodice:
Cilj porodice je prikupiti sto vise ljudi, kupiti sto vise porodicnih biznisa i pomoci ljudima koji budu koristili nase usluge.
Pravila porodice:
Svi clanovi porodice moraju se medusobno postivati, visi rankovi prema nizima i pogotovo nizi prema visima.
Zabranjeno je uzimanje bilo cega iz porodicnog skladista bez dozvole leadera ili nekog drugog viseg ranka.
Zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje medu clanovima porodice.
Obavezno je postivanje hijerarhije rankova.
Obavezno je nosenje porodicne odjece kad leader to naredi.
Rankovi porodice:
1) Pripravnik
2) Agent na obuci
3) Junior Agent
4) Senior Agent
5) Placeni ubojica
6) Spijun
7) 00 agent
8) Glavni agent
9) Zamjenik Leadera
10) Leader agencije