Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Prince Dior

Player
Player
Joined
Sep 14, 2021
Messages
157
Informacije
1. Vaše ime u RL : Bendzamin
2. Vaše godine : 23
3. Vremenska zona : EU 1
4. Prosječna aktivnost na dan : 6-10h
5. Vaš Diskord : princetheweed
6. Vaše Ingame ime : Prince Haze
7. Vaš ID : 20

Dodatne Informacije

A) Vidim se kao prikladan kandidat za šefa Federalnog istražnog ureda jer imam puno RP iskustva i stoga mogu značajno poboljšati RP iskustvo svojih zaposlenika, ali i ostalih igrača. Također želim osigurati da stopa kriminala u gradu ostane što niža i da svatko dobije svoju pravednu kaznu za svoje zločine, kao što sam vidio kako je bilo na drugoj državi. Nadalje, želim da se moja organizacija shvati ozbiljno i da ima dobru reputaciju.
Ono što me čini savršenom kao osobu za ulogu vođe je to što me mogu shvatiti ozbiljno i poštovati. Također znam kako se nositi s ljudima i mogu dobro procijeniti druge ljude. Sa mnom je lako razgovarati jer, prvo, pažljivo slušam, a drugo, imam dobar izbor riječi. Osim toga, uvijek imam bistar um i znam što radim, pogotovo u stresnim situacijama jako primjećujete tu moju kvalitetu. Također sam osoba kojoj su red i strategija jako važni. Već imam gotov koncept za većinu stvari, npr. radio i, prije svega, pravilnik o servisu i red prvenstva.

B) Agenti FIB-a bi trebali biti vrhunski pregovarači. Osjećam da su u prošlosti pregovori propadali zbog nedostatka sposobnosti i odgovarajuće obuke. Pod mojim zapovjedništvom NIKADNI AGENTI neće smjeti pregovarati s kriminalnom organizacijom ako nisu propisno obučeni, testirani i provjereni kao lojalni državi. To će smanjiti broj agenata koji favoriziraju kriminalce tijekom pregovora, s kojima su u prošlosti imali kontakt.

C) Agenti FIB-a trebali bi imati zadatak prekriti grad tajnim agentima, pravilno prikupljati informacije o obiteljima i organizacijama, a zatim izvršiti odgovarajuće uspješne racije na te obitelji i organizacije. To je bio problem u prošlosti jer ne postoji stvarna koordinacija između državnih organizacija. Pod mojim zapovjedništvom bit će veza sa svakom državnom organizacijom koja će trenirati i voditi SWAT odjel za svaki koji će moći pomoći u racijama kada se prikupi dovoljno informacija za provođenje racije.

3. Vaši savjeti za poboljšanje razine RolePlaya u organizaciji.

1. FBI me naučio puno o RolePlayu u našem gradu. Ponekad je problem u interakciji s građanima da bilo koja strana država, građanin ili osumnjičeni ne uspije pravilno RP. Rješenje ovog problema nije uvijek kazna za osobu koja ne koristi odgovarajući RP, već možda institucija ili nastavak ispravnog primjera. Ako naši državni službenici budu držani na PUNO višim standardima od normalnih građana, ili sumnjivaca, onda će grad kao cjelina "s vremenom" poboljšati i njihovu RP sposobnost. Nije uvijek ispravno prijaviti osobu s kojom ste u interakciji jer nije uspjela u RP-u, umjesto toga nastavite ili poboljšajte svoj RP kako bi drugi mogli vidjeti kako to treba učiniti. Pod mojim zapovjedništvom SVI agenti FIB-a će se pridržavati iznimno visokog standarda RP-a i ako ne uspiju i nastave tako činiti, bit će poduzete ozbiljne mjere s moje strane.

2.Moja bi se organizacija prvenstveno trebala boriti protiv kriminala i osigurati da država ne postane takozvana “Gambo država”.
Osim toga, moji zaposlenici trebaju biti kompetentni i dobro razumjeti igranje uloga kako bi se moja organizacija mogla shvatiti ozbiljno i imala dobru reputaciju.
Strukturiran poredak, tako da svi imaju priliku napredovati i da sve ostane pošteno, mislim nikome nije zabavno ako ste već radili posao 2 mjeseca, ali još uvijek nemate visok rang iako se trudite i radite svoje posao čisto. Primijetio sam da se u drugim zemljama uglavnom radi o simpatiji ili previše o tome.
Također bih želio osigurati da moja organizacija ima dobar odnos s drugim vladinim organizacijama kako bi se stvorilo ljepše iskustvo igranja
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom