Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Kradja iz porodicnog skladista I ID 6338

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9282
Players nickname
Ante Fedorov
Suspect ID
6338
Date of violation
Mar 19, 2022
Time of violation
19:34
Proofs
https://imgur.com/a/HstyHNe

Željko Elkhabib

Player
Player
Covek mi je usao u familiju glumio da ne moze uzeti kalas i 50 metaka iz skladista i ja sam to uzeo i dao mu, kad mi ih je trebao vratiti samo je izasao iz porodice. Na logovima se vidi kako sam uzeo oruzije i municiju i kako on izlazi iz porodice.

Željko Elkhabib

Player
Player
Nije meni do para ni do kalasa sto mi je uzeo nego me ljute takvi ljudi sto samo kradu iz skladista pa ga zato prijavljujem.

Kosta Armone

Player
Player
Hahahahahahaha
Nije meni do para ni do kalasa sto mi je uzeo nego me ljute takvi ljudi sto samo kradu iz skladista pa ga zato prijavljujem.
Jesi realan druze. Nije krao, stavio je pa je uzeo. Kada bi krqo sigurno bi ukrao vise od jednog kalasa i 50 metkova, il mu je mozda trebalo za event pa je zaboravoo da vrati.

Željko Elkhabib

Player
Player
Hahahahahahaha

Jesi realan druze. Nije krao, stavio je pa je uzeo. Kada bi krqo sigurno bi ukrao vise od jednog kalasa i 50 metkova, il mu je mozda trebalo za event pa je zaboravoo da vrati.
Nije mogao uzeti vise jer u skladistu nije bilo vise.

Željko Elkhabib

Player
Player
Hahahahahahaha

I nije zaboravio da vrati jer sam mu ja rekao da vrati i on izade iz porodice.

Ivan Drilla

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Lice je stavilo te uzelo nazad stvari nije nista ukradeno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom