Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved EMS korumpirana biografija I Matejja Verstappen I 30341

Status
Not open for further replies.

Mateja Verstappen

Player
Player
Joined
Mar 19, 2024
Messages
2
Organizacija: EMS

Ime:Matejja Verstappen
Spol:Muski
Dob:19
Nacionalnost:Srbin
Mjesto rođenja:Leskovac
Boja očiju:Zelena
Boja kose:Braon
Tetovaže:leva ruka,desna ruka,torzo,levo stopalo desno stopalo
Snage: jak,pametan,brz,dobar pucac,snalazljiv,itd
Slabost:nemam

Životna priča: 100+ riječi
Matejja Verstappen je čvrsto ukorenjen u Los Santosu od svoje 7 godine, nakon što je napustio svoj rodni grad Leskovac, Srbija, zbog rastuće kriminalne aktivnosti u regionu. Odlučan da izgradi bolju budućnost, Matejja je svoj život usmerio ka poštenim putevima. Od malih nogu, isticao se svojom odlučnošću i integritetom, gradeći svoj put u nepredvidljivom okruženju Los Santosa. Snažno se angažovao u zajednici, te postao poznat po svojoj posvećenosti i poštenju.
Njegova nepokolebljiva volja i odlučnost pomogli su mu da prevaziđe izazove i izgradi ugled među ljudima koje susreće. Matejja je postao primer istrajnosti i integriteta, inspirišući druge da slede njegov primer. Kroz svoj rad i angažovanje, doprinosi stvaranju pozitivne atmosfere i sigurnijeg okruženja u Los Santosu.
Njegova priča predstavlja putovanje od teških početaka do postizanja uspeha kroz pošten rad i integritet. Matejja Verstappen ostaje posvećen svojim vrednostima i nastavlja da inspiriše ljude oko sebe da veruju u snagu istrajnosti i poštenja u postizanju svojih ciljeva.

Priča o karijeri: 100+ riječi
Matejja Verstappen je od malih nogu gajio strast prema medicini i želju da pomogne drugima. Kao mladić, odlučio je da svoju strast usmeri ka hitnoj medicinskoj pomoći. Počevši kao medicinar u lokalnoj hitnoj službi, brzo je pokazao izuzetne veštine i posvećenost.
Kroz godine rada u EMS-u, Matejja je suočavao sa različitim izazovima, od urgentnih medicinskih intervencija do pružanja podrške u katastrofalnim situacijama. Svojom hrabrošću i profesionalizmom, postao je uzor svojim kolegama i inspiracija mnogima u zajednici.
Napredovao je kroz redove EMS-a, postavši 06 sef bolnice , a potom i 03 sef osoblja. Njegova stručnost i liderstvo pomogli su unapređenju efikasnosti i kvaliteta pružene hitne medicinske pomoći.
Matejja je neumorno radio na unapređenju sistema hitne medicinske pomoći, uveren da svaka sekunda može biti ključna u spašavanju života. Njegova posvećenost i predanost nisu ostale neprimećene, jer je postao poznat kao osoba koja se neumorno bori za zdravlje i bezbednost zajednice.
Iako je karijera u EMS-u zahtevala odricanja i izložila ga brojnim teškim situacijama, Matejja je ostao posvećen svom pozivu s dubokim osećajem zadovoljstva znajući da je pomogao mnogima u njihovim najtežim trenucima.


Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,903
Biografija ODOBRENA!

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom