Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na pogrešno donesenu odluku | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28427
Players nickname
Coby Beton
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 4, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/682991/

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Joined
Jul 26, 2022
Messages
425
Poštovanje Mujo i Abrahame.

Zanima me otkad je dopušteno javno pisati da senior admini uzimaju novac za slikanje admin panela / admin logova i za to ne snositi nikakve posljedice?

Napravio sam žalbu za trashtalk: Rejected - Trashtalk | 0000 i prijavio igrača za to, žalba mi je odbijena uz odgovor "ovo nije trashtalk".

Na ovoj slici (sa forum komentara) lijepo se vidi image hosted at ImgBB da nepoznati igrač proziva senior administratore (administraciju servera) za uzimanje novca za slikanje admin logova / panela bez ikakvih dokaza.

Link žalbe na kojoj je to napisao: Pending review - G.P 1.7 | ID: 2150, 31, 155

Ovo je kaljanje obraza / ugleda administracije, pogotovo jer je generalizovao sve senior administratore i stavio ih u koš "korumpiranih administratora" koji slikaju logove za novac - to su njegove riječi, ne moje, što se može pročitati na njegovom forum komentaru navedenom iznad.

Igrači su za prozivanje/trashtalkanje administracije do sada dobijali blacklistu, a ovo je puno gore i ozbiljnije od tih prozivki.

Koliko znam senior admini su po ranku odmah ispod vašeg i njihova riječ se veoma cijeni i ovakvi komentari su udar/vrijeđanje njih bez ikakvih dokaza, a rekla/kazala sigurno nije dovoljno dobar dokaz za takvo nešto.

Ako vi kažete da to nije trashtalk, onda je uredu, poštujem vašu odluku jer ipak je vaša posljednja što se kaže, kako vi kažete, tako je.

S poštovanjem.

Coby
 

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Joined
Jul 26, 2022
Messages
425
Dečko jaki tripovi, jake teorije zavjere, jako salatiranje, radi te na mafiju, nažalost, nisam doktor da ti pomognem po tom pitanju.
 

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Joined
Jul 26, 2022
Messages
425
Dečko, opet kažem, hvataju te jaki tripovi, a ja na žalost nisam doktor i ne mogu da ti pomognem. Najbolje bi bilo da se obratiš ljudima koji su stručni za takve poput tebe. Hvala lijepo. Pozdravčić.
 

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Joined
May 8, 2021
Messages
8,329
Odbijeno, igrac ima pravo da iznese svoje misljenje sve dok ne vrijedja projekat sto u ovom slucaju ne radi samim tim ne krsi nista
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom