E ovako draga administracijo, ovo cu napisati bez da se iko uvredi i bez ikakve toksicnosti a verujte mi da moze gore zbog ovog sto se radi.
-Samo zahtevam da neki visi admin pogleda moju zalbu na administratora Tom Chivas, 8173 mi je spomenuo majku a dobio je samo 180min a ja koji sam rekao kidaro juce sam popusio ban 7 dana od strane administracije, eto koliko je to samo nepravedno i neposteno prema igracima. Evo koje su greske prekrsili a doticni admin je samo ignorisao.
-MG
-PG (9159 vuce iz bazena)
-Zloupotreba sluzbenog polozaja od strane lidera GOV-a, ponasanje, razgovor sa nama i hapsenje BEZ SLUZBENOG pancira
-Pravilo lidera 3.3
-Koriscenje sluzbenog vozila u privatne svrhe (vidi se ispred kuce GOV vozila)
-I sto je najgore kazna sa spominjanje majke...
Ja stvarno nikog ne zelim da niti disbandujem niti namestam, ali razmisljam da ovo sto rade je stvarno previse i neprofesionalno.
Molim administraciju da se lice koje mi je spomenulo majku nastrozije kazni!
Hvala.
-Samo zahtevam da neki visi admin pogleda moju zalbu na administratora Tom Chivas, 8173 mi je spomenuo majku a dobio je samo 180min a ja koji sam rekao kidaro juce sam popusio ban 7 dana od strane administracije, eto koliko je to samo nepravedno i neposteno prema igracima. Evo koje su greske prekrsili a doticni admin je samo ignorisao.
-MG
-PG (9159 vuce iz bazena)
-Zloupotreba sluzbenog polozaja od strane lidera GOV-a, ponasanje, razgovor sa nama i hapsenje BEZ SLUZBENOG pancira
-Pravilo lidera 3.3
-Koriscenje sluzbenog vozila u privatne svrhe (vidi se ispred kuce GOV vozila)
-I sto je najgore kazna sa spominjanje majke...
Ja stvarno nikog ne zelim da niti disbandujem niti namestam, ali razmisljam da ovo sto rade je stvarno previse i neprofesionalno.
Molim administraciju da se lice koje mi je spomenulo majku nastrozije kazni!
Hvala.