Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na odluku administratora Tom Chivas

Status
Not open for further replies.
Your ID
11156
Players nickname
Matke Ackerman
Administrators nickname
Tom Chivas
Date
Mar 21, 2022
Time
8.18 PM
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/68322/

Matke Magluta

Player
Player
E ovako draga administracijo, ovo cu napisati bez da se iko uvredi i bez ikakve toksicnosti a verujte mi da moze gore zbog ovog sto se radi.
-Samo zahtevam da neki visi admin pogleda moju zalbu na administratora Tom Chivas, 8173 mi je spomenuo majku a dobio je samo 180min a ja koji sam rekao kidaro juce sam popusio ban 7 dana od strane administracije, eto koliko je to samo nepravedno i neposteno prema igracima. Evo koje su greske prekrsili a doticni admin je samo ignorisao.
-MG
-PG (9159 vuce iz bazena)
-Zloupotreba sluzbenog polozaja od strane lidera GOV-a, ponasanje, razgovor sa nama i hapsenje BEZ SLUZBENOG pancira
-Pravilo lidera 3.3
-Koriscenje sluzbenog vozila u privatne svrhe (vidi se ispred kuce GOV vozila)
-I sto je najgore kazna sa spominjanje majke...
Ja stvarno nikog ne zelim da niti disbandujem niti namestam, ali razmisljam da ovo sto rade je stvarno previse i neprofesionalno.
Molim administraciju da se lice koje mi je spomenulo majku nastrozije kazni!
Hvala.

ZedDarkin

𝓦𝓲𝓷 𝓲𝓷 𝓼𝓲𝓵𝓮𝓷𝓬𝓮
Player
Dobio si unban cuti i budi srecan sto si dobio

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Vi ste dobili unban, Obavit ću razgovor sa Administratorom o ovome. Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom