Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4712
Players nickname
Major Rich
Administrators nickname
Tom Chivas
Date
Mar 22, 2022
Time
15:35
Proofs
https://cdn.discordapp.com/attachments/955813905551216680/955838904731312138/Tom_Civas.png

Major Obama

Player
Player
Pozvao sam admina da pitam da li je lice koje me je vredjalo na forumu kaznjeno i zasto nije kaznjen za to sto je samog sebe prijavio za mg, admin je trazio da mu pisem. Nakon sto sam 2 poruke poslao, obzirom da mu evidentno ne odgovara tema, on me upozorio za SPAM. Poruka bilo ne bi da je admin dosao na moj poziv, a pri tom nisam ni video njegovo upozorenje na spam jer sam kucao novu poruku za koju me i utisao. Nakon toga je prigusio izvestaje od strane mene na 30 minuta. Na koji nacin da razgovaramo sa adminom koji ne zeli da se pojavi vec trazi da mu se pise a da njemu to ne bude spam, ili mu samo tema ne odgovara?

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, nakon sto vam je admin objasnio da ako imate zalbu na njegovu odluku mozete okaciti zalbu na admina na forum vi ste nastavili da saljete tiket vezano za istu temu tako da je donio ispravnu odluku. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom