Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Zdravkov
Administrators nickname
Bastian Wagner
Date
Mar 22, 2022
Time
17:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=q7NFI7ejfOg

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Cijenjeni normalni admini,

Zalim se na momka koji bi volio da bude admin ali ne zna da bude admin, Ukoliko on ne moze da vidi ID koji puca u gradu onda napise da se ne vidi i da se postavi novi video ili screenshot tog momenta. A ne da zatvara tu temu vjerovatno jer je u direktnoj saradnji sa ovim sto krse pravila ove igre. Zamislite vi on pise pravila, Kaze CR je kada neko konstanto udara vase vozilo, a na pravilima pise jasno : "Nabijanje automobila - Korištenje vozila za sudar s ljudima ili vozilima" da je zabranjeno. Mnogo admina vidim kako ne znaju pravila, To je jako loša praksa vašeg servera. Pravite filtere i učite administratore kako da budu pravedni i dobri administratori. Nije za svakog posao admina. Muju trebate platiti suhim zlatom. To je jedan od 3 dobra admina na ovom serveru.

0048 - Slika kada igrac ID-a 15488 vozilo, ide prema mom vozilu
0049 - Slika kada me igrac ID-a 15488 namjerno nabija vozilom da bi me pokusali sprijeciti u bijegu i ubiti
0051 - Slika kada me igrač ID-a 14973 pokušava ubiti, Možete vidjeti preko logova da me ubio,i to se desilo poslije 20 sekundi i imam POV ubistva ali 20 sekundi

Ivkezz

Player
Player
(Slika kada me igrač ID-a 14973 pokušava ubiti, Možete vidjeti preko logova da me ubio,i to se desilo poslije 20 sekundi i imam POV ubistva ali 20 sekundi)

Dostavite mi taj POV imate 4 sata.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Po vašem videozapisu ne mogu ništa zaključiti, Moguće da ste vi njih prvi počeli pucati, Jer vidim da ste imali oruzije u ruci pa vam je ispalo, Trebali ste ranije započet snimanje. Jer postoji mogućnost da ste započeli pucnjavu te su se oni branili.. Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom