Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

🌿Urke Favela🌿

Player
Player
Joined
Jul 17, 2023
Messages
21
Ime: Urke London

Pol: Muski

Starost: 40 godina

Rasa: Bela

Nacionalnost: Brazilijanac

Mesto rođenja: Favela

Otac: Stefan London

Majka: Zorica London

Težina: 127KG

Visina: 224CM

Boja očiju: Braon.

Boja kose: Crna.

Tetovaže: Ruke,grudima i nogama.

Prednosti: Dobar-pucac,Snalazljiv,Lukav,Dobar-vozac.

Slabost: Lako se iznarviram,Tanki zivci,Ne mnogo dobar sluh.


Životna priča:
Zovem se Urke. Moj životni put, od detinjstva do 40. godine, bio je ispunjen neizvesnošću, opasnostima i stalnom borbom za opstanak. Odrastao sam u jednom od najopasnijih delova grada koja se zove favela, gde su nasilje, siromaštvo i kriminal bili deo svakodnevice. Priča o mom životu nije laka, ali je istinita i prikazuje stvarnost mnogih koji su odrasli u sličnim okolnostima.

Sve je počelo kada sam imao 10 godina. Tada sam prvi put shvatio šta znači živeti u getu. Moj otac je bio alkoholičar koji je često bio nasilan, a majka je radila po ceo dan kako bi nas prehranila. Ulice su postale moj drugi dom. Bez nadzora i vođstva, ubrzo sam postao deo bande. Tamo sam naučio osnovne veštine preživljavanja - krađa, provala i prevara.

Sa 12 godina, prvi put sam učestvovao u provali. Banda i ja smo upali u lokalnu prodavnicu. Srce mi je lupalo, ali adrenalin je bio jači od straha. Nismo se obogatili, ali smo dobili dovoljno da preživimo nekoliko dana. Ovaj uspeh otvorio je vrata većim i opasnijim poduhvatima.

Kako su godine prolazile, postajao sam sve dublje uvučen u kriminal. Počeo sam da prodajem drogu. U početku su to bile male količine, ali s vremenom sam postao jedan od glavnih dilera u naselju. Droga je donosila novac, ali i opasnost. Uvek je postojao rizik od hapšenja ili sukoba sa konkurentskim bandama. Srećom, uvek sam bio korak ispred.

Prodaja oružja bila je sledeća faza mog kriminalnog života. Ljudi su tražili zaštitu, a ja sam znao kako da je obezbedim. Nije bilo lako, ali brzo sam shvatio da je oružje unosan posao. Svaka prodaja bila je rizik, ali i prilika za zaradu. Ubrzo sam izgradio mrežu kontakata koja mi je omogućila stabilan priliv novca.

U mojim kasnim dvadesetim, život u getu postajao je sve teži. Pritisak policije i rivalskih bandi bio je konstantan. Bio sam umoran, ali izlaz nisam video. Jedan od najgorih trenutaka bio je kada su me uhvatili dok sam provaljivao u jednu kuću. Završio sam u zatvoru na nekoliko godina. Tamo sam imao vremena da razmislim o svom životu, ali nisam video način da se izvučem iz tog začaranog kruga.

Nakon izlaska iz zatvora, vratio sam se starim navikama. Bilo je teško naći posao, a kriminal je bio jedino što sam znao. U tridesetim, nastavio sam sa prodajom droge i oružja, ali sada sam bio oprezniji. Naučio sam kako da izbegavam zamke i kako da se zaštitim od neprijatelja. Život nije bio lak, ali sam znao kako da preživim.





Ishodi:
1-Urke moze dizati sa revolverom ili tejzetom.
2-Urke moze voziti auto offroad 50kmh max.
3-Urke moze Pretrazivati sa bilo koje strane.
4-Urke moze pretrazivati lice sa revolverom u ruci.
5-Urke moze ici 2 na 1 u bilo kom trenutku zbog njgovog dobrog rukovanja sa oruzijem.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom