Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP Korumpirana Biografija | Paco Fag | 11661

Rejected
Status
Not open for further replies.

Paco Zambada

Player
Player
Joined
Jan 29, 2022
Messages
11
Ime: Paco Fag
Pol: Musko
Starost: 59
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Split, Hrvatska
Boja očiju: Sneđa
Boja kose: Crna
Tetovaže: na obje noge
Prednosti: Iskusan vođa, brz, spretan, odlična vida, slaba temperamenta
Slabost: Kocka i Žene


Životna priča:
Paco Fag rođen je 1965. godine u malom selu u blizini Splita, Hrvatska. Odrastao je u ljubavi i harmoniji, okružen roditeljima koji su mu pružili sve što je bilo potrebno. Posebno blizak bio je sa svojim starijim bratom, koji je često preuzimao ulogu zaštitnika i vodiča kroz život. Paco je bio živahan dječak, sklon igri i nestašlucima, često se igrao rata i borio s drugom djecom. Njegov djed Ivan, strastveni lovac, još ga je kao malog dječaka naučio kako koristiti i održavati vatreno oružje, koje je kasnije naslijedio.
Kroz sve te nestašluke, Paco je shvatio da mora preuzeti kontrolu nad svojim životom. Prijavio se u lokalni boksački klub, gdje je pronašao prijatelja za cijeli život, koji ga je polako uveo u svijet streljaštva. Tu je stekao i dozvolu za vatreno oružje. Boksački trening pomogao mu je da razvije samodisciplinu i da se sve manje upada u nevolje. Odlučio je upisati pravni fakultet, koji je uspješno završio, ali karijera advokata nije ispunila njegova očekivanja.
Nakon tragične smrti prijatelja pod nerazjašnjenim okolnostima, Paco je odlučio posvetiti svoj život pravdi i upisao se na policijsku akademiju, s ciljem da pronađe ubojicu svog najboljeg prijatelja.

Paco se pridružio lokalnoj policiji kao kadet. Ubrzo se istaknuo svojom hrabrošću i odlučnošću. Tijekom jedne intervencije zbog pljačke, gdje je izgubio nekoliko kolega, Paco je ranio dvojicu kriminalaca s bogatim dosjeima, koji su kasnije uhvaćeni. I sam je bio ranjen, ali je za svoje hrabro djelo dobio odlikovanje.
Nakon oporavka, njegov nadređeni mu je ponudio vođenje Specijalne jedinice za akcije (SWATZ). Kao kapetan SJA, Paco je uveo mnoge nove taktike i strategije koje se i danas koriste. U stanici se i dalje priča o akcijama koje je organizirao i uspješno proveo. Nakon pet godina intenzivnog rada, odlučio je uzeti duži odmor kako bi se odmorio od svih izazova kroz koje je prošao.
Šest mjeseci kasnije, dobio je poziv od državnog šerifa osobno, koji ga je molio da se vrati na posao. Paco je prihvatio ponudu i postao šef odjela zaduženog za SWAT. Nakon osam godina naporne službe, unaprijeđen je na poziciju asistenta državnog šerifa, na kojoj se nalazi i danas. Nebrojeno puta je bio radnik mjeseca i dobio razna odlikovanja, ali mu to nikada nije bilo najvažnije. Najviše mu je bila bitna sigurnost njegovih kolega tijekom akcija, u kojima je uvijek bio na prvoj liniji.



Vještine : Jako brz i spretan sa oružjem dugih i kratkih cijevi, agilan, brzih reakcija.

1. Paco može tražiti i uzet privedenima mito (do 100k), oružje, municiju, balaclavu, pancire i drogu.
2. Paco može da veze vuče ,pretražuje, pruža prvu pomoć, otvara PDA, skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drži pištolj ( tejzer ili revolver )
3.Paco može da roba privedeno lice i da od njega da traži bilo koje oružje, municiju, pancire da mu predaju.
4. Paco može da uništi kamericu.
5. Paco može ići na 2 v 1 zbog dobrog baratanja oružjem i iskustva u SAHP-u
6. Paco može pustiti osumnjičenog, očistiti dosje i skinuti sa potjernice
 

Denza Washington 🔥

Leader
Leader
Joined
May 16, 2023
Messages
1,882
BIOGRAFIJA ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom