Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
483
Players nickname
Leo_Corleone
Administrators nickname
Carlos_Malchiny
Date
May 24, 2024
Time
23:50
Proofs
https://imgur.com/a/QHVg04D

Naum Milanovic

Player
Player
Joined
Apr 5, 2024
Messages
2
Postovana administracijo,

posto nazalost nemoze sam, podnosim molbu/zahtev za unban naseg prijatelja (Leo Corleone - 483) posto on nije u mogucnosti da to uradi jer je perma banovan na forumu. Dobio je perma ban na forumu sa razlogom: multi. ali i tu je doslo do situacije gdje je njegova djevojka sa svojim forumom lajkala njegov post. Zale za to, nisu znali da se svejedno to broji kao twink iako ona igra (ista IP adresa)

Naime, 23.05.2024 oko 00:00 dobio je ban za G.P 1.1 (dijeljenje naloga) koje pravilo nije direktno prekrsio. On je pokusao da shvati za sta je tocno optuzen ali nazalost bilo je problema u komunikaciji i on se na krivu temu branio na Rejected - Unban appeal za G.P 1.1 | Carlos Malchiny . Mislio je da je optuzen za to jer se nedavno preselio, medjutim to ocito nije bila tema. tema je bila 13.08.2022.

Posto je to bilo prije nemalo 2 godine, trebalo mu je da se sjeti malo sta je tocno bilo. Isao je kroz transakcije i discorde sta je radio u to vrijeme i sjetio se da se tada vratio bio nanov na server, medjutim je imao novi PC te novi internet. Adresa stanovanja je taj jos bila ista ali je odlucio da kupi sebi PC i Internet posto ima 2 manje brace te su se non stop svadjali oko toga. Dokaze da je za to vrijeme stvarno on igrao mozete naci u prijedlogu. U to vrijeme je igrao u tadasnjoj ROCKSTAR familiji.

On je svim mukama pokusao da dodje do Vas Abraham i Mujo, da poprica sa vama i da razjasni situaciju ali je bio neuspjesan.

Tada nije znao da je trebao da javi za tu situaciju kao ni za situacije selidbe za koju takodje ima dokaz. Nije znao ali to ne opravdava sami cin te mu je mnogo zao za to, te vas ovom prilikom molimo da mu smanjite kaznu na 7-10-20-30 dana ali ne perma. Takodje dosad nikad nije bio kaznjavan. Stvarno mu je zao i svi smo naucili lekciju iz ove situacije.
Ako vam treba jos neki dodatan dokaz molim vas da nam kazete.

Lijep pozdrav
 

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Joined
May 8, 2021
Messages
8,957
Odbijeno, ne mozete vi postavljati appeal za njega
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom