Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3996
Players nickname
Tea_Dimitry
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 24, 2022
Time of violation
12:53
Proofs
https://i.imgur.com/yJrFQys.png

MaliMartin

Player
Player
Dobar dan, LifeInvader vec par dana krivo ispravlja oglase te piše krive informacije. Danas nedavno sam stavio oglas da menjam Supreme ranac nivoa 3 za obican ranac nivoa 3 bez branda. Ranac nivoa 3 bi trebao biti visoke kvalitete, te su stavili da je srednje kvalitete i nisi uopce napisali da ga mjenjam za obican ranac visoke kvalitete. Stavili su samo da ga mjenjam te nisu naveli za što iako sam im napisao.
Hvala.

MaTaras

Participant
Leader of unofficial org
Dobar dan, LifeInvader vec par dana krivo ispravlja oglase te piše krive informacije. Danas nedavno sam stavio oglas da menjam Supreme ranac nivoa 3 za obican ranac nivoa 3 bez branda. Ranac nivoa 3 bi trebao biti visoke kvalitete, te su stavili da je srednje kvalitete i nisi uopce napisali da ga mjenjam za obican ranac visoke kvalitete. Stavili su samo da ga mjenjam te nisu naveli za što iako sam im napisao.
Hvala.
Pozdrav Cirile, samo informacija.

Sve žalbe koje budete postavljali gde LIFEINVADER krši pravila za postavljanje oglasa obavezno je postaviti sliku CELOG EKRANA sa vremenom kada se to desilo u suprotnom se ta žalba neće uvažiti.

Stavi full screen sliku.

MaliMartin

Player
Player
Pozdrav Cirile, samo informacija.

Sve žalbe koje budete postavljali gde LIFEINVADER krši pravila za postavljanje oglasa obavezno je postaviti sliku CELOG EKRANA sa vremenom kada se to desilo u suprotnom se ta žalba neće uvažiti.

Stavi full screen sliku.
kako da stavim cijeli screen ako je vec slikano pre

Damjan Magluta

Player
Player
Hvala.
I sta to tebi pravi probleme ? Ne kazem da LI nisu pogrešili ali brate bezvezna ti je zalba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom