Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15439
Players nickname
Damjan Fendi
Suspect ID
1418
Date of violation
Mar 30, 2022
Time of violation
23.14
Proofs
https://streamable.com/ciil9t

Damjan Magluta

Player
Player
Kako sto se sve jasno i lepo vidi na snimku, vozio sam se gradom i video sam jednog policajca kako jase nekog coveka i bio sam u fazonu ,,WTF'' pa sam prisao i pitao ih sta rade oni su poceli da pokazuju drskost i sve to (ali sve po roleplayu) dok dolazi NONRP situacija gde mi ID 1418 kaze da sam glup sto je nije NI MALO dolicno za nekog coveka koji sluzi za drzavu kao sluzbenik. Onda druga i VECA NONRP Situacija gde mi 1418 preti da kad me svaki put vidi da ce mene da juri i hapsi sto je VELIKI Non Roleplay sa Policajca.

Osim sto znaju sta je RDM i sta je MG treba da nauce i neka druga pravila kao sto su NonRP da ako si policajac treba da se 100% kulturno ponasas gradjanima a ja kao ,,bandit'' imam pravo da budem malo drzak sprema njima.

Evo sta mi je admin odgovorio kad sam mu objasnio situaciju.

Miyagi Chang

Sensei
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam odbiti ovu zalbu.

• Bice skrenuta paznja lideru za ponasanje Officera
  • Na videu se vidi da si radio CB ne smes ispred 3 policajaca reci nekome da je glup

Damjan Magluta

Player
Player
Bas sam hteo da napisem prvo da ako moze da ne pregledava ovo Miyagi zato sto se vidi da si malo ,,Korumpiran" za LSPD cak si i na Twinkiju policajac.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom