Postovana administracio,
Zamolio bih vas da razmotrite jos jednom nase molbe, zbog blokiranja racuna.
Blokirani su:
Slobo Nikic 14910,
Brzi Brat 20403,
i moj racun
Coa Black 12093
Zbog krsenja generalnog pravila 1.1 +1.4
Mnogo vremna provodimo ovde dali smo se maksimalno, doveo sam dosta prijatelja da igramo, molim vas u moje i u ime mojih prijatelja da nam izadjete u susret i vratite nas u grad, kako bih natavili ovu lepu RP pricu koju samo zapoceli. Ne namerno samo prekrsili ovo pravilo, dok smo u gradu gledamo da odigramo RP kako treba, obecavamo da cemo u buducnosti mnogo vise obratiti paznju na pravila i maksimalno ih postovati. Zaista bi voleli da ovo ne bude kraj. Koristimo svako od nas 1 accounte i ovakve greske se nece ponoviti vise.
Unapred Hvala.
U potpisu:
Slobo Nikic 14910,
Brzi Brat 20403,
i moj racun
Coa Black 12093
Zamolio bih vas da razmotrite jos jednom nase molbe, zbog blokiranja racuna.
Blokirani su:
Slobo Nikic 14910,
Brzi Brat 20403,
i moj racun
Coa Black 12093
Zbog krsenja generalnog pravila 1.1 +1.4
Mnogo vremna provodimo ovde dali smo se maksimalno, doveo sam dosta prijatelja da igramo, molim vas u moje i u ime mojih prijatelja da nam izadjete u susret i vratite nas u grad, kako bih natavili ovu lepu RP pricu koju samo zapoceli. Ne namerno samo prekrsili ovo pravilo, dok smo u gradu gledamo da odigramo RP kako treba, obecavamo da cemo u buducnosti mnogo vise obratiti paznju na pravila i maksimalno ih postovati. Zaista bi voleli da ovo ne bude kraj. Koristimo svako od nas 1 accounte i ovakve greske se nece ponoviti vise.
Unapred Hvala.
U potpisu:
Slobo Nikic 14910,
Brzi Brat 20403,
i moj racun
Coa Black 12093