Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12093
Players nickname
Coa Black
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Apr 7, 2022
Time
20:45
Proofs
---

CoaBlack

Player
Player
Postovana administracio,

Zamolio bih vas da razmotrite jos jednom nase molbe, zbog blokiranja racuna.
Blokirani su:
Slobo Nikic 14910,
Brzi Brat 20403,
i moj racun
Coa Black 12093
Zbog krsenja generalnog pravila 1.1 +1.4

Mnogo vremna provodimo ovde dali smo se maksimalno, doveo sam dosta prijatelja da igramo, molim vas u moje i u ime mojih prijatelja da nam izadjete u susret i vratite nas u grad, kako bih natavili ovu lepu RP pricu koju samo zapoceli. Ne namerno samo prekrsili ovo pravilo, dok smo u gradu gledamo da odigramo RP kako treba, obecavamo da cemo u buducnosti mnogo vise obratiti paznju na pravila i maksimalno ih postovati. Zaista bi voleli da ovo ne bude kraj. Koristimo svako od nas 1 accounte i ovakve greske se nece ponoviti vise.

Unapred Hvala.

U potpisu:
Slobo Nikic 14910,
Brzi Brat 20403,
i moj racun
Coa Black 12093

CoaBlack

Player
Player
Mozete li nam otaviti racune barem, sve sa njih uklonite, to je isto kao da krenemo ispocetka. Novac i imovina koju posedujemo neka nestane, opet samo na ulici, da nam ostanu postojeci karatkteri? Ako opet kreiramo likove to nismo mi onda, ja sam stvorio licnost u ovom gradu, kao i Sloba, Brzi je tek stigao pre par nedelja. Toliko dugo igram, da to ne bi bio ja, u zivotu ne mogu da imam novi DNK, oduzmite nam sve sto imamo od imovine, pokretnih i ne pokretnih stvari i sami vidite koliko igram i koliko aktivnih igraca ima u femu koji sam otvorio. Ako ste nekako u mogucnosti da nam ostavite racune bez icega na njima? To je isto kao da krecemo ispocetka.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom