Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected RDM U Gradu | ID: 71 , 6585 , 803 , 834 , 2140

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7127
Players nickname
Exy Dee
Suspect ID
71 6585 803 834 2140
Date of violation
Apr 9, 2022
Time of violation
12:01
Proofs
https://youtu.be/YRbAdCeFRtA

Kile Mitic

Player
Player
Kao sto se vidi na snimku dosli su da raidaju kucu , receno im je da ne mogu reidati i da idu ubijeno je jos mojih clanova familije mozete pogledati u logovima brojao sam im 5 sekundi da izadju nakon toga su prvi poceli da pucaju na nas i ubili su nas. Mislim da cijela porodica/organizacija zasluzuje WARN.

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Postavi POV sta se dogadajalo pre ovog.
  • Imas rok 6 sati da uradis to.

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Player
Kao sto se vidi na snimku dosli su da raidaju kucu , receno im je da ne mogu reidati i da idu ubijeno je jos mojih clanova familije mozete pogledati u logovima brojao sam im 5 sekundi da izadju nakon toga su prvi poceli da pucaju na nas i ubili su nas. Mislim da cijela porodica/organizacija zasluzuje WARN.
Momak kao sto vidis na snimku oni su dosli da raidaju kucu i rekli ste im da idu i dali ste im 5 sec ne vidim u cemu je problem da oni uzvrate. Iduci put snimak cijele situacije :D

Vuk Darkin

Player
Player
Imagine

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Žalba nije ispravljena u zadanom roku!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom