By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Smg ima veci dsync nego kalas zato je i puco sa smgjembrate ovo ti je dsync brate
Ae salji pov
Lep redux, steta sto su traceri zabranjeni pa ces sad morat popit bancugu
Sad mi jasno zasto ne znate od dakle vas pucamo, pa druze tebi jedva ocitava lika koji je ispred tebe 2m i onda kazes da ga nevidis hahahah.here you go my pov
Trazis POV,nakon 1 dana nadas se da je obrisao,jadnooooDecko ne prima dmg kad ga puca barem 3 ljudi oko njega..
Bratko, koristiš tracerse koji su zabranjeni, i pitanje je da li imaš drug effect. A ja koliko znam zabranjeno je koristiti stvari koje daju prednost poput ovog reduxa.Sad mi jasno zasto ne znate od dakle vas pucamo, pa druze tebi jedva ocitava lika koji je ispred tebe 2m i onda kazes da ga nevidis hahahah.
Samo sto sam upalio igricu?Sad mi jasno zasto ne znate od dakle vas pucamo, pa druze tebi jedva ocitava lika koji je ispred tebe 2m i onda kazes da ga nevidis hahahah.
Hhahateski hakovi
prvo ga reportas a sada neznaju odakle da pucaju...Sad mi jasno zasto ne znate od dakle vas pucamo, pa druze tebi jedva ocitava lika koji je ispred tebe 2m i onda kazes da ga nevidis hahahah.