Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Krađa iz LSPD skladišta I ID 1343

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3907
Players nickname
Nesad Jahic
Suspect ID
1343
Date of violation
Apr 10, 2022
Time of violation
20:30h
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XXF8v8gADeE

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Moje neko lično mišljenje vezano za kradju iz skladišta bi trebalo biti IC stvar. Jer po meni je ipak to RP da ima korumpiranih. Jeste da treba biografija da bi bio korumpiran ali ovo kazem samo vezano za kradju iz skladista.

Leon Irac

Player
Player
pregledavali ste mu auto jucer i nije nista imao od C.P. nema kucu niti apartman

Hienn

Player
Player
ako mu je puklo sve il je uzgubio, onda nije GP 6.3 (6.3 Zabranjeno je pražnjenje skladišta organizacije u osobne svrhe. | Trajna zabrana ), najveca kazna koju mzoe dobiti je za GP 6.4 (6.4Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a. | UPOZORITI ) ako admin proceni da je to u pitanju

Miro Sumar

Player
Player
Moje neko lično mišljenje vezano za kradju iz skladišta bi trebalo biti IC stvar. Jer po meni je ipak to RP da ima korumpiranih. Jeste da treba biografija da bi bio korumpiran ali ovo kazem samo vezano za kradju iz skladista.
Slažem se

Lukas Anderson

Player
Player
Slažem se
Sto se tice ovog, to nikako ne moze biti IC stvar. Te osobe se banuju zbog krsenja pravilnika.

Svako uzimanje oruzja i ne vracanje u sef u vecem broju i po danima tretira se kao kradja. Jer po IC tu je cuvar koji daje oruzja, znaci zaduzuje se oprema u realnom zivotu niko ne moze da ukrade municiju niti oruzje.

U pravom zivotu zaduzivanje opreme je registrovano u serveru njihovom, Tako da on ne ide u skladiste i uzima sta se njemu prohte i sta hoce....

Leon Irac

Player
Player
nemoze covjek vratit svako oruzije ljudi. nesto nestane kad umre. ima lvl 2 ranac pa zna nekad ispast. mozda mu je creshala igrica pa nije imao sansu vratit pusku. desava se svakome. bio je malo veci rank u lspd i stvarno je radio svoj posao. da ga ja nisam nagovorio da da otkaz nebi ni izlazio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom