Leader Porodice: Dragan Majstorovic
Broj Kuce od Porodice: 1772
Discord Leadera Porodice: Filip#5089
Link forum profila: Dragan Majstorovic
------------Povjest Porodice------------
Prije 4 mjeseca ja, moja supruga i moj brat došli smo u ovaj grad jer nam je moj prijatelj s Balkana dao besplatnu vizu da dođemo u Los Santos i pomognemo mu zarađivanju novca. Zvao se Adem Nezić on je neko vrijeme vec bio u Los Santosu sa 2 prijatelja (Arky Zlatibor i Trole Rolly). Vidjeli smo to kao dobru priliku da zaradimo nešto novca i potpuno promijenimo svoj život. U početku je bilo teško, ali kako je vrijeme prolazilo počeli smo zarađivati nešto novca. Nakon nekog vremena Upoznali smo se s jednim Balkancem. Koji je sa sebom doveo 10 Prijatelja s istim ciljem, Prvi dan smo se svi okupili i odlucili kreirat familiju skupa te smo isti dan otisli trazit nacine da zaradimo novac. Zradjivali smo novac na sve nacine ( Svercanje puski, Kidnapovanje i ostale stvari ). Nakon toga kad smo svi sjeli za stol i vidjeli koliko smo zaradili, kupili smo servis za rentanje automobila i tattoo shop. Nadajuci da cemo sve nase ilegalne radnje prevacit u legalne .
------------Cilj Porodice------------
Naš bi cilj bio pomoći onima koji se ne mogu obraniti i osvetiti za nedjela koja su im se dogodila. Također bismo osigurali da su radnje koje poduzimamo opravdane, a ne okrutne. Također ćemo opskrbiti grad njihovom robom, bilo legalne ili ilegalne, kao sredstvo za zaradu i pomoć obitelji u rastu. Također nam je cilj natjecati se s 10 najboljih obitelji i ostati najbolja balkanska obitelj u Los Santosu.
-----------Obiteljska Zanimanja------------
Trenutno naša obitelj, kao što sam rekao, posjeduje Servis za rentanje automobila i tatto shop. Također imamo u cilju Kupiti Drugbal I štalu kako bi mogli donosit potrebnu robu Ljudima u gradu za ilegalne radnje. Takodje Bavit cemo se preprodajom Puski i municje Jer tokom par mjeseci se skupilo dosta toga, a jedan dio familije ce se baviti samo legalnim poslovima da pokusamo prekriti ilegalne radnje da nemamo problema s state organizacijama, te da si olaksamo neke poslove.
------------ Rankovi u familiji-----------
(10) Founders
Dragan Majstorovic
Keti Rossi
Alex Morato
Djuni Grickalica
(9)Co-Founders
Minolina Magluta
Major Wade
Oakley Margiela
Veljko Moncler
Haji Mabast