Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Svilac

Player
Player
Otac: Rich Svilac

Majka: Jane Svilac

Visina i težina: 190 cm / 87kg

Tip tela: Misicav

Boja očiju: plave

Boja kose: plave

Tetovaže: nemam

Državljanstvo: Meksičko/ Kalifornijski

Ličnost: Odlučan sam i kada si nešto u glavi zacrtam to i napravim

Tin se rodio 24/07/1995 godine u Meksiku. To je grad pun kriminala. Stalno sam slušao pucnjavu u svom kvartu. Živio sam sa tatom u najopasnijem djelu Meksika, dok je mama živjela i radila u Kaliforniji. Kada sam napunio 19 godina mog tatu su osudili na kaznu zatvora u trajanju od 15 godina, u pitanju je bila prevara naime mome tati su postavili 1 kilu kokaina u njegov auto, kada se vraćao kući policija ga je zaustavila i našla ju. Bio sam jako tužan, pola godine sam bio u depresiji i ništa nisam jeo, smršavio sam 10 kilograma. Ali jednog dana sam odlučio prestati sa time i okrenuti novu stranicu u svom životu otići u Kaliforniju. Mama me dočekala na aerodromu i otišli smo kući. Na ljeto 2015 godine odlučio sam posjetiti ljetni kamp u SAHPu. Jako mi se svidjelo i htjeo sam se uvjeriti da li je to moj posao te sam u međuvremenu posjetio PD u kojemu sam bio SWAT službenik i vođa sniperske jedinice te sam posjetio i vladu u kojoj sam radio kao DOC službenik odnosno osoba koja radi u zatvoru i čuva zatvorenike da ne pobjegnu. Nakod dugih razgovora i promišljanja odlučio sam otići na akademiju i skroz se posvetiti mom poslu u policiji. Nakon završene akademije u Kaliforniji dobio sam posao u FIBu gdje radim i dan danas. Tata je nakon silnih godina u zatvoru izašao i doselio se kod mame i mene te je cijela obielj ponovo na okupu. Moja obitelj mi najviše znači jer su mi oni najveća podrška.

-Zbog rada u mehaničarskoj radnji znam autima stavit posebne amortizere da mogu voziti Offroad

-Zbog obuke u SAHP-u, PD-u i Vladi moze koristiti Heavy Shotgun i Heavy Sniper

-Zbog obuka koje je prosao u FIB-u ne boji se pucati sa 2 ljudi od jednom.(1 vs 2 )

-zbog obuke u EMS i u FIB i PD-u moze da dize osobu sa pistoljem u ruci.

Last edited:

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Biografija ODOBRENA
Pripazite da ne kršite pravila PG sa Offroad vožnjom.
Pripazite za oružja, heavy, mitraljezi i sniperi ne smiju na niti jedan događaj!
zbog obuke u EMS i u FIB i PD-u moze da dize osobu sa pistoljem u ruci. Ne smes da radis PG
Poštujte pravila servera !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom