Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku Administratora Stefan Micevic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11156
Players nickname
Matke Magluta
Administrators nickname
Stefan Micevic
Date
Apr 16, 2022
Time
13:18
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/83398/

Matke Magluta

Player
Player
Hocu prvo da kazem da mi je ovaj isti administrator dao ban pre mesec dana pa je dobio warn od Mazhora zbog pogresne odluke, sada je on prihvatio zalbu od lika koji je snimao sa OBS-om a pritom je i meni dao warn za RDM.
GP 6.15 znam da postoji ali ga do sada niko nije praktikovao ja nisam napravio nikakav MASS RDM ili neki ogroman problem da mi se da warn zbog jednog killa, a pritom ponavljam zalba se prihvatila igracu koji je snimao OBS i koji prvih 7min od 10min videa ima samo zvuk a ne sta radi.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Poštovanje, kako mislite postoji pravilo ali ga niko nije praktikovao? Pa pravilo je to da se poštuje i ono glasi "6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI" samim tim ste priznali da ste radili RDM tako da je admin donio ispravnu odluku. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom