Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21227
Players nickname
LAV LAVIC
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Apr 18, 2022
Time
8.10
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/84714/

Lav Lavic

Blocked
Blocked
Postovani Pow od amdina Matija Antolicz nema smisla,moj zatvor nema smisla kad se radi pljacka onda se igracu kaze dizi ruke u zrak ovo je pljacka,takva su pravila u nekom smislu,znaci mozemo svi na ovaj nacin ubijat i pljackat bez da drugi igrac zna o cemu se radi,zanima me samo da sam otisao offline da mi se nije vise igralo nakon sto sam naletio na neke budale eto koje su me ubile samo f1 x i ciao,zasto admin Matija Antolicz mora da opravda ovakvu pljacku igraca jer je tu igrac napravio ubojstvo u gradu i mora da bude kaznjen,a ja da sam otisao offline idem u zatvor jer ne znam o cemu se radi,ti igraci su mene 3 puta dizali i taj 3 put su tek rekli da je to pljacka to su trebali da kazu prvi puta kad sam se zabio autom u zid,lijepo uperi oruzje u mene ovo je pljacka izadji iz vozila i to spada u neki smisao neke pljacke po meni ali ovo je bezveze na ovakav stil svi mozemo da pljackamo da ga ne obavijestimo i igrac ako ne pristane da ga reportujemo i on mora u zatvor zbog FEARRP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom