Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12627
Players nickname
Nino Sabovic
Suspect ID
1838
Date of violation
Apr 19, 2022
Time of violation
17:52
Proofs
https://youtu.be/cVqaDhpm1nw

Nino Barbarossa

Player
Player
Jurili su me on i njegov drugar svo vreme onda sam zvao admina jer su radili cr admin je vozaca jailao i onda kad mu vise nije bio drug tu nije smeo da me puca pa sam ja njega i krenuo je da mi psuje sve mrtvo jer mu je admin jailao priatelja.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Bravo momak , bravo i za Admina Mujo Swayze , a nisi u klip stavio kako pucas u zatvor , kako radis CB i PG , ja odustajem od ovog servera , ovo je više dno dna.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Bitno da je Mujo video kako mi radimo CR , a tvoj PG , FailRP , CB , pucanje u zatvor i fearrp nije video......

Stameni031

Got yourself a gun
Player
10 minuta si pucao u zatvor jado mali jadni... al kakvi admini takav i server.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Okačio si sebe kako radiš copbait , kolega mi je jailan za cr i krenuo sam da se vratim u sahp , a to što si ti balavac mali obični kog čuvaju admini.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
disscord u pozadini radi
pokazi ceo pov gde radis cop baiting
Bitno da je Mujo video kako posle 15 minuta kako ga jurimo i uradimo CR ne nameran , a lik koji sve vreme radi CB , PG na njega ne deluje jer se prevrnuo 6 puta i nije stao , RDM , pucanje u zatvor , sve to nije video al čim smo ga mi dokačili kolima odma za cr jail.

Nino Barbarossa

Player
Player
sad ces i ti ban na 7 dana opusteno kume a ti nauci da se pucas i nauci pravila da nema psovanja OOC

Ari Kisha

Player
Player
Jurili su me on i njegov drugar svo vreme onda sam zvao admina jer su radili cr admin je vozaca jailao i onda kad mu vise nije bio drug tu nije smeo da me puca pa sam ja njega i krenuo je da mi psuje sve mrtvo jer mu je admin jailao priatelja.
on te je vredjao IC brt hahahaha

Status
Not open for further replies.
Top Bottom