Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21892
Players nickname
Tom_Kadric
Administrators nickname
Jerry_Thompson
Date
Apr 20, 2022
Time
13:50
Proofs
https://youtu.be/KRDJOP43Nhg

Tom_Kadric

Player
Player
Ispocetka sam naletio na 5,6 ljudi u autima kako VDM-aju Saobracajne Policajce, nisam imao nista da radim pa sam ostao tu da gledam tu situaciju, ja policajce nisam VDM-ao niti vrijedjao nego samo posmatrao situaciju, poslije je doslo do pucnjave gdje dolaze visi rank-ovi iz Policije te se i oni krecu pucati... Ja sam se malo odaljio od tog mjesta te dolazi BMW iza mene i udari me u moj zadnji dio auta te krece da me vrijedja u smislu ,, gledaj gdje ides, sad cu te VDM-ati "... onda izlazi iz auta, mislio sam da ce me ispucati i sa mojim autom sam ja krenuo nazad i udario ga jednom, naravno nije smeo da izvadi pusku/pistolj zato jer je puno policajaca bilo tu, i to je razlog zasto sam ja dobio za VDM. Niti jedan igrac koji je VDM-ao Policajce nije dobio za VDM ali ja jesam, ja sam se ja branio s tim sto cu ga udariti jer nakon prijetnji iz auta i onda izlazenje iz auta ne moze biti dobra stvar.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Zahtijevani dokazi od administratora

Mujo Simba

Postovanje, na vasem POV-u se vidi kako namjerno gazite ljude autom. Admin je donio ispravnu odluku. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom