Gospodin me napao i ubio u zatvoru bez ikakvog razloga. Tako da je napravio RDM
P Petar Dipalo Player Player Joined Feb 13, 2022 Messages 12 Apr 21, 2022 #1 Gospodin me napao i ubio u zatvoru bez ikakvog razloga. Tako da je napravio RDM
Marin Solo My silence is just another word for my pain. Player Joined Jan 1, 2022 Messages 1,917 Apr 21, 2022 #2 Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Postavite POV gdje se čuju zvukovi iz igre i drugi igrači. Ispravite naslov Imate 4 sata da ispravite ove greške
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Postavite POV gdje se čuju zvukovi iz igre i drugi igrači. Ispravite naslov Imate 4 sata da ispravite ove greške
P Petar Dipalo Player Player Joined Feb 13, 2022 Messages 12 Apr 21, 2022 #3 nemam sa zvukom, ali su mu rekli da me ne udara ili tako nesto, a on je nastavio
Marin Solo My silence is just another word for my pain. Player Joined Jan 1, 2022 Messages 1,917 Apr 21, 2022 #4 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Nedostatak dokaza Ukoliko imate video sa zvukom gdje se čuju drugi igrači postavite novi thread
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Nedostatak dokaza Ukoliko imate video sa zvukom gdje se čuju drugi igrači postavite novi thread