znaci ako meni jedan admin pregleda forum i koliko toliko je upucen zasto dolazi shomy koji 100% nit je pogledao niti procitao decko o cemu se radi jednostavno odbio ovo, ako se zeli pokazati visim adminima kako on rjesava forum nek nadje drugi nacin, meni da kidara od 13 godina dolazi u moj fam house i meni broji za neke panele u 20:09 alo ljudi 20:09 on meni broji za MOJE PANELE !!! 20:09 VRIJEME !!! i pritom radi RDM, da mi odbije se zalba jer se na videu ne cuje kako na fam radio govorim aj dodjite rijesite ovu djecicu ispred kuce. znaci i ako misli se odbijati zalba nek mi odbije admin koji je upucen u sve a ne neko deseti koji dodje i samo pukne reject! haj da ti legendo pregledas sve te forume koje si odradio pa ne bi ja nista rekao lik uradio 20 foruma kroz pola sata haha mani me price samo uleti negdje pogleda od admina drugog sta je izjavio i kako on odredi tako ce post biti mozda cu ovaj odobriti mozda ovaj necu, jel to rad admina na ovom serveru pa mi mogu kidare u gejmu dolaziti raditi ovo sto rade? ako jeste bravo svaka cast i samo nastavite