Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9197
Players nickname
ilija sprdandzija
Suspect ID
2722
Date of violation
Apr 22, 2022
Time of violation
11:6
Proofs
https://youtu.be/fwU5ifATX9c

vin disel

Player
Player
zalba na id 2722 i njegovu familiju legija anyonimusa dolaze nam ispred fam kuce pucaju se provociraju ja molim sve admine da uzmu sve dokaze protiv njih i da dobiju kaznu koju zasluzuju ja sam stavio 2 zalba za rdm bez razloga svaki pov cu okaciti na forum sve dok ne dobiju kaznu onu koju davno zasluzuju pogledaj te u logove kada su nas ubili ja stojim ispred kuce i dolazi neki lik ni otkud provocira se i glumi da je pijan ja ga ubijam pritom me psuje usta on je okacio pow ali nije snimio gde nas je psovo i svaki pov im je kraci od 1m nemaju potpuni dokaz molim administraciju da ovo resi jer ja necu da cutim na njihove provokacije jos jednom svaki pov koji imam cu okaciti protiv njih u pov ne kace ceo video nego deo gde ih pucamo molim vas resite ovo

vin disel

Player
Player
Mi se branimo od njih smorili su vise dolaze nam ispres kuce ubijaju i provociraju nas ubijaju iza ledja kao sto mozete videti resite ovo i mi gresimo ali mi odgovaramo na provokacije

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 7126 dobit će kaznu za Generalno pravilo 6.15
  • ID 9197 dobit će kaznu za Pravilo zelene zone 1.3
    1.3 Zabranjeno je napuštanje RP situacije pridruživanjem u zelenoj zoni (Svi interijeri su Zelena zona)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom