Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20555
Players nickname
Urke Capoone
Administrators nickname
Ime_Prezime
Date
Apr 22, 2022
Time
00:00
Proofs
//

Noxile

URKE ON TOP BIT**ES
Player
Jucer sam dobio ban za vredjanje admina,jer admin me stavi u demorgand a poe toga jos jedan lik uradi isto to i njega ne stavi.I bio sam besan pa ga malo vredjao,izvinjavam se adminu i molim vas da mi samo ovj put date unban,znam.da admin nije pogresio sto me je banovao ali ipak ostalo mi 3h do onog bmw-a a i trebaju mi pare za porodicu,molim vas da mi samo ovaj put progledare kroz prste i obecavam da necu praviti sranja vise.

ilija sprdandzija

Player
Player
Jucer sam dobio ban za vredjanje admina,jer admin me stavi u demorgand a poe toga jos jedan lik uradi isto to i njega ne stavi.I bio sam besan pa ga malo vredjao,izvinjavam se adminu i molim vas da mi samo ovj put date unban,znam.da admin nije pogresio sto me je banovao ali ipak ostalo mi 3h do onog bmw-a a i trebaju mi pare za porodicu,molim vas da mi samo ovaj put progledare kroz prste i obecavam da necu praviti sranja vise.
Admine molim vas dajte mu unban osnivali smo skoro porodicu treba nam ne mozemo bez njega nista da ucinimo molim vas unbanaj te ga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom