Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13558
Players nickname
Kiree Abi
Suspect ID
15293
Date of violation
Apr 22, 2022
Time of violation
14:46
Proofs
https://youtu.be/sdtlIrBfYu4

Kire Abi

Player
Player
Ovako ja i moj drug smo pricali na discord i vozali se gradom te nas je jedan covek poceo pratit i udarat on je izaso iz auta te je uperio revolver i ispuco metak ja sam izaso pogodio i moj drug ga je ubio pritom lik je u non rp chatu psovo majku meni i mom drugu posle toga je reko da stanemo da je zvao nekog ja sam reko zovem vecu silu te je on uradio LTA admin mi je reko da postavim zalbu na forumu sve se vidi na pov-u.

Kire Abi

Player
Player
Ovako ja i moj drug smo pricali na discord i vozali se gradom te nas je jedan covek poceo pratit i udarat on je izaso iz auta te je uperio revolver i ispuco metak ja sam izaso pogodio i moj drug ga je ubio pritom lik je u non rp chatu psovo majku meni i mom drugu posle toga je reko da stanemo da je zvao nekog ja sam reko zovem vecu silu te je on uradio LTA admin mi je reko da postavim zalbu na forumu sve se vidi na pov-u.
Evo i pov od LTA

Kire Abi

Player
Player
evo i pov od LTA

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 15293 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 3.2
  • 3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom