Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21866
Players nickname
Jovan Monte
Administrators nickname
Diablo Daytona
Date
Apr 26, 2022
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=v7E35pCqKR0

jovanontop

Player
Player
Vidi situacija,
5775 je makedonac i to se poznaje,
21866 ja takodje sam makedonac i to se poznaje,
Lik koji psuje nema sanse da je makedonac zato sto ima razlika u akcent i to moze lepo da se cuje.
Psovanje je na discord na taj sto je snimio ovo sve to se moze pogledati 1:13 - 1:15.
Pre psovanje ID 21866 nekoliko puta kaze "dizi ruke" i moze se lepo napraviti razlika izmedju glas koj ima ID 21866 i taj sto psuje na discord.
Molim admin da ovo jos jednom preslusa i da vidi da igrac sa ID 21866 nema takav glas i ne psuje u nijedan trenutak.

jovanontop

Player
Player
Ja u ovu situaciju tvrdim da u nijednom slucaj nisam prekrsio nijedno pravilo. Nekoliko puta sam reko "dizi ruke" nakon to u 1:55 sam reko... "bate ti si izasao pre nama ti si izasao pre nama"
Glas koji psuje je na radio stanicu 1:12 ili mozda u pozadini na discord. Ako je na radio stanici onda je player ID 16623 Cipriano Feuntes a ako je na discord onda neka kaze ko je psovao igrac sa ID 15159.
Molim vas proverite moji glas i glas koji psuje.

Ivica Monte

Player
Player
I ja bih zamolio administracija jos jednom da pogledne klip i da napravi razlika izmedju glasova. Jovan nema takav glas i to se lepo cuje. Zato i ja bih zamolio administracija da pogleda ovi POV i da kazni taj sto je stvarno psovao.
Sa pocit.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom