Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18039
Players nickname
Dino_Nafrnjaka
Administrators nickname
Ne znam
Date
Apr 26, 2022
Time
12/12/12
Proofs
https://imgur.com/AtyPfiy

Dino_Nfrnjaka

Player
Player
Zdravo , dobio sam ban na 7 dana jer sam "psovao liku " koji je prethodno dosao do famhousa i pobio sve nase ljude bez ikakvog razloga,kao prvo
ja nisam njemu psovao nego mom drugaru koji je u tom trenutku meni govorio zovi admina itd i sprdao me jer nisam mogo da pozovem ,pa sam umjesto family chat napisao u rp chat , nisam ga vrijedjao stvarno jer mi se uvijek zezamo tako. On mi je govorio kao " zovi admina sto si nesposoban i sprdao me pa mi je rekao jos nesto , to je bilo preko discorda a moj mikrofon je bio mjutan u tom trenutku pa sam umjesto u family chat da on vidi napisao u rp chat gdje je ovaj "pametni covjek" objavio. + on je pobio nas sve bez ikakvog razloga a to je protiv pravila. Relativno sam nov na serveru(id 18k imam jer sam uso prosle godine nekad a igro sam samo par dana) Vratio sam se na rage mulitplayer prije 5-6 dana.I jako mi se svidja server i svaki dan igram , nikad vise necu napravit slicnu gresku.Trudit cu se da budem cist. Nadam se da me shvatata i da nisam mislio nista lose ( osim mom drugaru jer se sprdamo tako) on moze da potvrdi ako treba. Nadam se da cu dobit unban ;D
Hvala vam!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom