Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13655
Players nickname
Obama Daddy
Administrators nickname
IvkezZ Obama
Date
Apr 27, 2022
Time
21:50
Proofs
nemam

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
Znaci ovako ja sam igrao grand normalno i to i dobio sam permu kasnije i napravio twinkie da bi mogao igrati jer sam bio zavisan od igirce i posle 3 meseca sam saznao da mogu dobiti unban i ja sam postavio i dobio unban posle toga sam ostavio twinkie i nisam ga palio vise, napravio sam familiju i reko ajde na twinkie da udjem eto cisto tako da imam vise clanova familije i ja sam usao mozda nekolko puta na twinkie eto cisto da ne ostane zaboravljen da se kao opropstim od njega i sad sam zbog toga dobio perma ban jer sam davao akaunt nekome, kao prvo ja svoje sifre krijem znaci ne daj boze i ako ste me banovali zasto mi twinkie niste da ne mogu da udjem vise na njega. zasto morate da mi unistavate igranje onako.

zamolio bi Muja Swayze-a da me spasi kao prosli put.

Mixa Dior

Player
Player
Postovana administracijo, ovaj tu gospodin nije delio nikome acc, cak i prodao acc ne daj boze. Molio bih vas da ga unbanate, jer on je jako dobar covek i jako dobro roleplaya i nikad nije prekrsio pravilo. Zato molim da Ivkezz Obama ili Mujo Swayze ili Abraham Elkhabib preduzme nesto na ovo. Stvarno vam pricam, moj drugar ovo nikada nebi uradio.

#freedaddy #unbanplease #pustiteganaslobodi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom