Lik me je pokusao ubiti a nokon toga je verovatno i planirao ukrasti moj auto kod hotela
zomra Player Player Joined Dec 17, 2021 Messages 5 Apr 27, 2022 #1 Lik me je pokusao ubiti a nokon toga je verovatno i planirao ukrasti moj auto kod hotela Last edited: Apr 28, 2022
Jack Napier Player Player Joined Oct 9, 2021 Messages 254 Apr 27, 2022 #2 Prije nego što počnem pregledati žalbu, ispravite sljedeće greške . Naslov nije u pravilnom formatu. Pogledajte pravila podnošenja žalbe. Imate 4 sata da to ispravite.
Prije nego što počnem pregledati žalbu, ispravite sljedeće greške . Naslov nije u pravilnom formatu. Pogledajte pravila podnošenja žalbe. Imate 4 sata da to ispravite.
Jack Napier Player Player Joined Oct 9, 2021 Messages 254 Apr 28, 2022 #3 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Skrinšot treba uploadovati na imgur.com / Video treba uploadovati na youtube.com;
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Skrinšot treba uploadovati na imgur.com / Video treba uploadovati na youtube.com;