Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na Administratora | Diablo Daytona

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17121
Players nickname
Mak Mirche
Administrators nickname
Diablo Daytona
Date
Apr 27, 2022
Time
17:13
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/91394/#post-321396

Mak Mirche

Player
Player
Postovanje, postavljam ovu zalbu jer smatram da Administrator nije doneo pravednu odluku iz razloga sto ja kao igrac imam pravo da trazim od igraca koji me je ubio na informalu POV. Admin je odbio zalbu bez ikakvog razloga i bez ikakvog pregleda njegovog POV-a. Meni je situacija sumnjiva i zelim da pogledam POV od igraca sa ID 1649. Ne mora da znaci da je CHEAT u pitanju, mozda je samo D-sync u pitanju. Hvala!

Pekewwaski

Player
Player
Postovanje, postavljam ovu zalbu jer smatram da Administrator nije doneo pravednu odluku iz razloga sto ja kao igrac imam pravo da trazim od igraca koji me je ubio na informalu POV. Admin je odbio zalbu bez ikakvog razloga i bez ikakvog pregleda njegovog POV-a. Meni je situacija sumnjiva i zelim da pogledam POV od igraca sa ID 1649. Ne mora da znaci da je CHEAT u pitanju, mozda je samo D-sync u pitanju. Hvala!
Vidi se da si pilicar, mozes ti da trazis POV, to ne znaci da ce biti i zatrazen da se posalje.
Administracija ako proceni da nema nista sumljivo na zahtevu koji si poslao jednostavno bude odbijen..

te0vichhhr

Player
Player
Ljepo ti je reko Diablo da se ne vidi ništa sumljivo. Zibi je stojao tamo pogodio te revom i kalašom te ispuco.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, samo admin ima pravo da trazi POV od situacije ako uoci nesto sumnjivo. Na POV-u koji ste vi postavili nema nista sumnjivo tako da je admin donio ispravnu odluku. Svi koji su offtop komentarisali su dobili upozorenje. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom