Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15439
Players nickname
Melice Fendi
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
Apr 27, 2022
Time
11:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/91888/

Daaamjan Feeendii

Player
Player
Danas stranka NRS je pravila zurku na klubu Bahamas Mamas, lider stranke poceo je da preti smrtnim kaznama, da se dere nenormalno, poceo da mjesa stvari koje su van konteksta i koje znaju da budu dirljive ( ADMINISTRATOR JE PRIHVATIO POV OD SAMO 8sec BEZ DA VIDI CIJELU SITUACIJU, KO JE STA REKAO I TAKO DALJE ), dobio sam kaznu za 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. , smatram da administrator nije trebao da prihvati zalbu sa dokazem od 8 sekundi, nije se culo ukupno ni 2 recenice u situaciji na dokazu, a zalba je ipak prihvacena, Molio bi isto za unwarn jer mi je ovo prvi put da trazim drugu sansu, nikad do sad se nisam bunio na kaznu. Svaki dan sam 10-11h online na serveru i najredovniji sam na ORG evente i ostalo, ako se ostalima pruza i treca sansa nekad neznam sto bi se meni ne pruzala druga sansa, cak je i Administrator pogresio tu.
Hvala ;) i Ugodan dan.

Daaamjan Feeendii

Player
Player
Update: Mozete pitati navedenog Administratora, rekao bi vam i on da je malo zeznuo i pogresio u zalbi.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, procitajte pravila zelene zone 1.1 i 2.4. Admin je donio ispravnu odluku. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom