Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19539
Players nickname
Steven_Stankovic
Administrators nickname
Tom CHIVAS
Date
Apr 29, 2022
Time
22:30 sam banan
Proofs
https://imgur.com/a/yaKJLhK

Stevenツ

Player
Player
Moj id: 19539
Slika: INGAME NICK: Steven_Stankovic
Discord:R1siko#5518
TEXT: Postovani Tom CHIVAS zalim se na igraca koji me prijavio i zalim se zato sto sam dobio ban na 7 dana koji nisam niukakvom slucaju zasluzio. U toj slici mozete videti da lik prica kako sam ja maltretirao clana familije a ne znam kako mogu da maltretiram nekog tako sto radim kao taxi i radim kao farmer ali okej pod 2 on je naveo da sam preko poruka i ingame njega vredjao sto nije tacno. Ja nikome od kada sam dosao na ovaj server nisam poslao bilo kakvu poruku onda ingame sam ga vredjao ali ja imam potpuno pravo da nekog vredjam ingame kao ingame character jer to nije nista ozbiljno to je samo igra i to sam sve radio u igri nista OOC. I on navodi kako ja njega psujem ili maltretiram vec duze vreme a to sto on prica nema nikakve veze sa time o cemo on prica. I ja mislim da bi on trebao da dobije kazna za ove notorne lazi. I u krajnjem slucaju ja ne zasluyujem 7 dana bana a to sto me neko nije razumeo da li ja pricam ooc ili ingame to je druga prica ali ja nemam stvarno neku nameru da uvredim bilo koga nisam ja neko dete koje bise po serveru seljacilo i da vredja likove koji su mladji od mene po 5 godina tako da Ja te iskreno molim za unban jer sam ja stvarno zavoleo taj server i uneo se u tu pricu .

Ja vam iskreno i veoma voljno molim ZA UNBAN jer je taj decko malo cudno shvatio mene kao karaktera koji samo igra rp.

Stefan Stankovic
HVALA LEPO UNAPRED...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom