Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16947
Players nickname
Rich Viktor
Suspect ID
5498 , 13913
Date of violation
Apr 30, 2022
Time of violation
14:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JOSyzg_e0TI

Rich Viktor

Player
Player
znaci svestan sam da sam MGao i spreman sam da odgovaram za to ali ovo sta su gospoda uradili je stvarno neverovatno ja sam izasao iz kuce te krenuo na krov panel da vidim i cuo sam da se neko puca otisao sam da vidim sta se desava te me FIB startuje bez ikakvog IC razloga kao prvo nije bila pucnjava u ulici gde sam bio ja nego ocigledno u ulici ispod tako da nemaju razlog mene da startaju - 5.2 LSPD/SAHP/FIB ne može zaustaviti osobu, pretražiti je ili zatražiti putovnicu bez IC razloga.

Sake Sakic

Player
Player
Moram licno da se umjesam na ovu zalbu. Ovako ovdje nije bilo nikako pravilo dogadjaja 5.2 i ti si kod sebe imao nedozvoljenu kolicinu municije samim tim imali su pravo da te uhite. Takodjer ovom zalbom si sam sebe ukopao oduzeli su ti komunikaciju a ti pises u fam chatu (MG)

Rich Viktor

Player
Player
Moram licno da se umjesam na ovu zalbu. Ovako ovdje nije bilo nikako pravilo dogadjaja 5.2 i ti si kod sebe imao nedozvoljenu kolicinu municije samim tim imali su pravo da te uhite. Takodjer ovom zalbom si sam sebe ukopao oduzeli su ti komunikaciju a ti pises u fam chatu (MG)
ja sam i sam rekao gore da sam MGao i ocekujem da i ja dobijem kaznu za to

Racoon

Player
Player
Slazem se sa kolegom, sam sebe si ukopao za MG. Sto se tice zaustavljanja, vidjen si kako trcis sa pistoljem. Niko te od nas nije pucao. Tokom potere i pucnjave mi smo trazili osobe koje su bezali i naisli na tebe sa oruzijem u ruci. Naravno da cu da te proverim.

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.​

• Postavite validan POV (Youtube video link).
  • Imate 6 sati da postavite POV.

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Žalba nije ispravljena u datom roku
  • Video na linku ne postoji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom