Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5034
Players nickname
Tim Bradford
Suspect ID
269
Date of violation
Apr 30, 2022
Time of violation
20:10
Proofs
https://streamable.com/vfabtg

lovro je gazda

napusi se kurcine
Player
prilicno sam siguran da u prvom povu htio sici niz ljestve (merdevine ) ali poskliznuo se ;D

lovro je gazda

napusi se kurcine
Player
on je trcao dalje i bio miran 2-3 sekunde nije te pucao u medjuvremenu, kada te krenuo pucati i sisao je odma dolje

lovro je gazda

napusi se kurcine
Player
dok si ti pucao drugog lika na merdevinama on je dosao k sebi i nastavio te pucati te oborio te

Dekard

Napad odobren.
Player
baki ako oces da sidjes niz merdevine ne koristis shift to prvo tj koristis tek kad se uhvatis za merdvine a ovde si iskoristio potez zvani LASTA , a u drugom povu si isto hteo na merdevine posto nisam siguran da po sred auto puta postoje merdevine?

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
baki ako oces da sidjes niz merdevine ne koristis shift to prvo tj koristis tek kad se uhvatis za merdvine a ovde si iskoristio potez zvani LASTA , a u drugom povu si isto hteo na merdevine posto nisam siguran da po sred auto puta postoje merdevine?
Znaci tebe da neko krene pucat tako ko sto si ti mene po RP svatko normalan bi se vratio dole a to sto ja po roleplayu i po skripti nisam umro to nije moja stvar stvarno

Dekard

Napad odobren.
Player
ne lupaj i ne izvlaci se fejlo si tjt krivo ti je sto svaki dan failas i pravis warnove svojoj org p as eizvlacis po forumu pusti admine da odluce i nemoj da places , boli me uvo sto si me ubio isk i sto mi je ispalo 20 metaka za rev svakako u jednom ammo runu za vas uzmemo i vama i ngu sve sto imate + maskice , btw treba li neka gavran/exotic/deda mraz maska imam ih kolko hoces?

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
ne lupaj i ne izvlaci se fejlo si tjt krivo ti je sto svaki dan failas i pravis warnove svojoj org p as eizvlacis po forumu pusti admine da odluce i nemoj da places , boli me uvo sto si me ubio isk i sto mi je ispalo 20 metaka za rev svakako u jednom ammo runu za vas uzmemo i vama i ngu sve sto imate + maskice , btw treba li neka gavran/exotic/deda mraz maska imam ih kolko hoces?
Ma jebo to nareni 10 maski braki

lovro je gazda

napusi se kurcine
Player
opet kazem, prilicno sam siguran i vidi se da je slucajno skocio, Po RP u zurbi dok ga pucaju ljudi on se boji i zuri kako bi stigao da pobjegne. Opet kazem on je uradio validan RP time sto kad je i pao na autoput sakrio se odma da bi dosao k sebi. Nemojte namjestat disband FIB-u, covjek vam nista nije skrivio. Fala lepo!

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.
  • ID 269 ce biti kaznjen za PG.
  • Na drugom POV-u se ne vidi jasno da je to optuzena osoba (ID 269).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom