By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Upravo toprilicno sam siguran da u prvom povu htio sici niz ljestve (merdevine ) ali poskliznuo se ;D
Znaci tebe da neko krene pucat tako ko sto si ti mene po RP svatko normalan bi se vratio dole a to sto ja po roleplayu i po skripti nisam umro to nije moja stvar stvarnobaki ako oces da sidjes niz merdevine ne koristis shift to prvo tj koristis tek kad se uhvatis za merdvine a ovde si iskoristio potez zvani LASTA , a u drugom povu si isto hteo na merdevine posto nisam siguran da po sred auto puta postoje merdevine?
Ma jebo to nareni 10 maski brakine lupaj i ne izvlaci se fejlo si tjt krivo ti je sto svaki dan failas i pravis warnove svojoj org p as eizvlacis po forumu pusti admine da odluce i nemoj da places , boli me uvo sto si me ubio isk i sto mi je ispalo 20 metaka za rev svakako u jednom ammo runu za vas uzmemo i vama i ngu sve sto imate + maskice , btw treba li neka gavran/exotic/deda mraz maska imam ih kolko hoces?
No hate ali mislim da kurator treba da odluci jer je 269 lider organizacije.Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.
- ID 269 ce biti kaznjen za PG.
- Na drugom POV-u se ne vidi jasno da je to optuzena osoba (ID 269).