Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ismar

Player
Player
๐—ฅ๐—ฎ๐—ป๐—ธ ๐Ÿญ - ๐—ฃ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐˜๐—ป๐—ถ๐—ธ - (๐—จ๐—ฐ๐—ถ ๐—ผ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ ๐—ธ๐—ฎ๐—ธ๐—ผ ๐˜€๐˜๐—ฎ ๐˜€๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ, ๐—ด๐—ฑ๐—ท๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜‡๐—ฎ, ๐—ธ๐—ฎ๐—ธ๐—ผ ๐˜€๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ธ ๐˜‚๐—ฝ๐—ฎ๐˜)​

๐—ฅ๐—ฎ๐—ป๐—ธ ๐Ÿฎ - ๐—ฅ๐—ฎ๐—ฑ๐—ป๐—ถ๐—ธ - (๐—ฅ๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ ๐—ผ๐—ฏ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—น๐—ท๐˜€๐—ธ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ, ๐—ถ๐˜‡๐˜ƒ๐—ฟ๐˜€๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ ๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ธ๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐˜‚ ๐˜€๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐˜‡๐˜‚)

๐—ฅ๐—ฎ๐—ป๐—ธ ๐Ÿฏ - ๐—ฆ๐—ฒ๐—ณ ๐—ฅ๐—ฎ๐—ฑ๐—ป๐—ถ๐—ธ๐—ฎ - (๐—ก๐—ฎ๐—ฑ๐—ด๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ป๐—ถ๐—ธ๐—ฒ ๐—ถ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐˜๐—ป๐—ถ๐—ธ๐—ฒ ๐˜‚๐—ฐ๐—ถ ๐—ธ๐—ฎ๐—ธ๐—ผ ๐˜€๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ ๐—ถ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ)

๐—ฅ๐—ฎ๐—ป๐—ธ ๐Ÿฐ - ๐—ฆ๐—ฒ๐—ณ - (๐——๐—ฎ๐—ท๐—ฒ ๐˜‡๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ธ๐—ฒ ๐—ป๐—ถ๐˜‡๐—ถ๐—บ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—บ๐—ฎ ๐˜๐—ธ๐—ผ ๐˜€๐˜๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฎ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ)

๐—ฅ๐—ฎ๐—ป๐—ธ ๐Ÿฑ - ๐—š๐—ฎ๐˜‡๐—ฑ๐—ฎ - (๐—ข๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐˜‚๐—ท๐—ฒ ๐—ถ ๐—ฝ๐—ผ๐˜‡๐—ถ๐—ฟ๐—ฎ ๐—น๐—ท๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ ๐˜ƒ๐—ฟ๐˜€๐—ถ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐˜‚ ๐˜€๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฎ)

๐—ฅ๐—ฎ๐—ป๐—ธ ๐Ÿฒ - ๐—ญ๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ธ ๐—ฉ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ป๐—ถ๐—ธ๐—ฎ - (๐— ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ป๐—ท๐—ฎ ๐˜ƒ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ป๐—ถ๐—ธ๐—ฎ ๐—ธ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ป๐—ถ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐˜‚)

๐—ฅ๐—ฎ๐—ป๐—ธ ๐Ÿณ - ๐—ฉ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ป๐—ถ๐—ธ - (๐—จ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐˜ƒ๐—น๐—ท๐—ฎ ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—บ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ผ๐—บ ๐—ถ ๐—ป๐—ฎ๐—ฑ๐—ด๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฎ ๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ณ๐˜‚๐—ธ๐—ฐ๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ)

Moja zivotna prica;Moje ime je ismar Begic.Voda sam jedne od najvecih kolumbijski mafija.Ja i moja braca escobari smo se preselili u los santos u nadi da izademo iz kriminalnog svijeta,ali posto nam nije poslo za rukom,jer nam je kriminal u krvi, zelimo da dobijemo privatnu organizaciju u los santosu.Imamo velikog potencijala i iskustva postati Najozoglasenija mafija u los santosu,da ce se ostalim gradanima,kada cuju nase prezime lediti krv u zilama.Ima nas ukupno 37.Svi se smatramo bracom.Glavni u nasoj bandi smo ja i moj brat Edvin Djuzelic.Od kriminala se svi hranimo i prezivljavamo,na legalne poslove nismo naviknuti jer smo u ovim vodama od malih nogu.Srdacan pozdrav salju vam braca Escobari....

Pravila Porodice:
1.Zabranjeno ostaviti auto bez goriva /1 warn
2.Zabranjeno pitati za rankup, prijavite se za rank_up/1 warn
3.Zabranjeno svadjati se, psovati, vredjati /1 warn
4.Zabranjeno spamovati u family chat /1 warn
5.Zabranjeno ulazit u evente bez pitanja /1 warn

Cilj porodice:
Cilj porodice: Da idemo na evente, da imamo biznise , da sirimo posao i familiju i da budemo u top 10.
Pravila porodice :
1. Nosenje Family Outfita je obavezno na eventima.
2. Zabranjeni sukobi izmedju porodicnih clanova.
3. Postivanje visih cinova je obavezno.
4. Bez vrijedjanja u chatu ili na radiu u porodici.
5. Bez Omalovazavanja manjih rankova.
6. Obavezno je dolaziti na evente kada god ste slobodni..
7. Obavezno uci na discord i biti u callu na eventu koji ig

Zanimanja porodice :
1. Eventi
2. Prodaja oruzija i municije , kradje kola
3. Plantaze , sadnje , voznja kamijona , gradjevinska brigada

Ismar

Player
Player
๐—œ๐—บ๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ๐˜€๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Escobar Family

๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Ismar Begic Id:16297

๐—•๐—ฟ๐—ผ๐—ท ๐—ธ๐˜‚ฤ‡๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: 1038

๐——๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Begic Imran #8054

Nikola Obama

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vaลกu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uลพivajte i nemojte krลกiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija ฤ‡e vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom