๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ญ - ๐ฃ๐ผ๐ฐ๐ฒ๐๐ป๐ถ๐ธ - (๐จ๐ฐ๐ถ ๐ผ๐ฑ ๐๐ฒ๐ฐ๐ถ ๐ฟ๐ฎ๐ป๐ธ๐ผ๐๐ฎ ๐ธ๐ฎ๐ธ๐ผ ๐๐๐ฎ ๐๐ฒ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ถ, ๐ด๐ฑ๐ท๐ฒ ๐ท๐ฒ ๐ฝ๐น๐ฎ๐ป๐๐ฎ๐๐ฎ, ๐ธ๐ฎ๐ธ๐ผ ๐๐ฒ ๐ฟ๐ฎ๐ป๐ธ ๐๐ฝ๐ฎ๐)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฎ - ๐ฅ๐ฎ๐ฑ๐ป๐ถ๐ธ - (๐ฅ๐ฎ๐ฑ๐ถ ๐ผ๐ฏ๐ถ๐๐ฒ๐น๐ท๐๐ธ๐ฒ ๐ฝ๐ผ๐๐น๐ผ๐๐ฒ, ๐ถ๐๐๐ฟ๐๐ฎ๐๐ฎ ๐๐๐ฒ ๐๐ฎ๐ฑ๐ฎ๐๐ธ๐ฒ ๐ธ๐ผ๐ท๐ฒ ๐บ๐ ๐๐ฒ ๐ธ๐ฎ๐๐)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฏ - ๐ฆ๐ฒ๐ณ ๐ฅ๐ฎ๐ฑ๐ป๐ถ๐ธ๐ฎ - (๐ก๐ฎ๐ฑ๐ด๐น๐ฒ๐ฑ๐ฎ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ป๐ถ๐ธ๐ฒ ๐ถ ๐ฝ๐ผ๐ฐ๐ฒ๐๐ป๐ถ๐ธ๐ฒ ๐๐ฐ๐ถ ๐ธ๐ฎ๐ธ๐ผ ๐๐ฒ ๐๐๐ฎ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ถ ๐ถ ๐ฝ๐ฟ๐ฎ๐๐ถ๐น๐ถ๐บ๐ฎ)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฐ - ๐ฆ๐ฒ๐ณ - (๐๐ฎ๐ท๐ฒ ๐๐ฎ๐ฑ๐ฎ๐๐ธ๐ฒ ๐ป๐ถ๐๐ถ๐บ ๐ฟ๐ฎ๐ป๐ธ๐ผ๐๐ถ๐บ๐ฎ ๐๐ธ๐ผ ๐๐๐ฎ ๐ฑ๐ฎ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ถ)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฑ - ๐๐ฎ๐๐ฑ๐ฎ - (๐ข๐ฑ๐ฟ๐ฒ๐ฑ๐๐ท๐ฒ ๐ถ ๐ฝ๐ผ๐๐ถ๐ฟ๐ฎ ๐น๐ท๐๐ฑ๐ฒ ๐ถ ๐๐ฟ๐๐ถ ๐ฒ๐๐ถ๐ฑ๐ฒ๐ป๐ฐ๐ถ๐ท๐ ๐๐ธ๐น๐ฎ๐ฑ๐ถ๐๐๐ฎ)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฒ - ๐ญ๐ฎ๐บ๐ถ๐ท๐ฒ๐ป๐ถ๐ธ ๐ฉ๐น๐ฎ๐๐ป๐ถ๐ธ๐ฎ - (๐ ๐ถ๐ท๐ฒ๐ป๐ท๐ฎ ๐๐น๐ฎ๐๐ป๐ถ๐ธ๐ฎ ๐ธ๐ฎ๐ฑ ๐ป๐ถ๐ท๐ฒ ๐๐)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ณ - ๐ฉ๐น๐ฎ๐๐ป๐ถ๐ธ - (๐จ๐ฝ๐ฟ๐ฎ๐๐น๐ท๐ฎ ๐ฐ๐ถ๐ท๐ฒ๐น๐ผ๐บ ๐ฝ๐ผ๐ฟ๐ผ๐ฑ๐ถ๐ฐ๐ผ๐บ ๐ถ ๐ป๐ฎ๐ฑ๐ด๐น๐ฒ๐ฑ๐ฎ ๐ฑ๐ฎ ๐๐๐ฒ ๐ณ๐๐ธ๐ฐ๐ถ๐ผ๐ป๐ถ๐๐ฒ ๐ฝ๐ผ ๐ฝ๐ฟ๐ฎ๐๐ถ๐น๐ถ๐บ๐ฎ)
Moja zivotna prica;Moje ime je ismar Begic.Voda sam jedne od najvecih kolumbijski mafija.Ja i moja braca escobari smo se preselili u los santos u nadi da izademo iz kriminalnog svijeta,ali posto nam nije poslo za rukom,jer nam je kriminal u krvi, zelimo da dobijemo privatnu organizaciju u los santosu.Imamo velikog potencijala i iskustva postati Najozoglasenija mafija u los santosu,da ce se ostalim gradanima,kada cuju nase prezime lediti krv u zilama.Ima nas ukupno 37.Svi se smatramo bracom.Glavni u nasoj bandi smo ja i moj brat Edvin Djuzelic.Od kriminala se svi hranimo i prezivljavamo,na legalne poslove nismo naviknuti jer smo u ovim vodama od malih nogu.Srdacan pozdrav salju vam braca Escobari....
Pravila Porodice:
1.Zabranjeno ostaviti auto bez goriva /1 warn
2.Zabranjeno pitati za rankup, prijavite se za rank_up/1 warn
3.Zabranjeno svadjati se, psovati, vredjati /1 warn
4.Zabranjeno spamovati u family chat /1 warn
5.Zabranjeno ulazit u evente bez pitanja /1 warn
Cilj porodice:
Cilj porodice: Da idemo na evente, da imamo biznise , da sirimo posao i familiju i da budemo u top 10.
Pravila porodice :
1. Nosenje Family Outfita je obavezno na eventima.
2. Zabranjeni sukobi izmedju porodicnih clanova.
3. Postivanje visih cinova je obavezno.
4. Bez vrijedjanja u chatu ili na radiu u porodici.
5. Bez Omalovazavanja manjih rankova.
6. Obavezno je dolaziti na evente kada god ste slobodni..
7. Obavezno uci na discord i biti u callu na eventu koji ig
Zanimanja porodice :
1. Eventi
2. Prodaja oruzija i municije , kradje kola
3. Plantaze , sadnje , voznja kamijona , gradjevinska brigada