Opet pisem molbu za unwarn iz razloga sto se stvar desila dok sam bio AFK, sleteo sam helikopterom na prugu na random lokaciju skroz izdvojen od svega da mogu da odem sa kompijutera na 10-15 minuta i dok ja AFKam meni prilaze ljudi da me robaju i ja dobijam warn za izbegavanje roleplay-a AFKom. Jednostavno smatram da su meni u tom trenutku ruke bile vezane, ne mogu nikako da odreagujem jer nisam na kompijuteru.. Razmisljam kako admin nije uvideo, da ako sam sleteo negde helikopterom na random lokaciju i tako stojim par minuta logicno da nesto radim i da sam AFK jer da sam tu leteo bih ne bih stajao na random lokaciji..
Nije stvarno fer da se to radi, sada bih mogao i ja jednostavno ici do random AFK ljudi i robati i zvati admina za G.P. 6.2 i nabijati warnove ljudima.
Eto molim jos jednom za unwarn iz razloga sto stvarno smatram da nisam kriv, i da nisam mogao promeniti ishod dogadjaja samim tim da sam bio AFK.
Nisam bio u sred Ghetta ili tako neke prometne pozicije vec skroz kod vetrenjaca na sinama gde retko ko prolazi..
Nije stvarno fer da se to radi, sada bih mogao i ja jednostavno ici do random AFK ljudi i robati i zvati admina za G.P. 6.2 i nabijati warnove ljudima.
Eto molim jos jednom za unwarn iz razloga sto stvarno smatram da nisam kriv, i da nisam mogao promeniti ishod dogadjaja samim tim da sam bio AFK.
Nisam bio u sred Ghetta ili tako neke prometne pozicije vec skroz kod vetrenjaca na sinama gde retko ko prolazi..