Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
May 26, 2022
Time
00:00
Proofs
https://ibb.co/M26ksMK

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Cijenjeni,

dobio sam danas poruku na discordu da postoji mogucnost da nas odbanujete, i dalje smatram da sam kao početnik 16.12.2021. godine napravio veliku grešku i preko teamviewera sam se logovao sa dvije različite lokacije(Njemačka preko rođaka "Crni Samke" i Srbija najbolji prijatelj "Wet Rose") da ne bih izgubio ranac iz dnevnih nagrada tada mi je kompjuter od 850E pregorio, bio sam ocajan , poslije toga sam odmah promjenio šifru i nisam ništa trgovao niti sam radio nešto ilegalno , Jedino problem je bio što sam se logovao, ali možete vidjeti da je taj akaunt bio moj i prije 16.12. i poslije isto tako. Ovo mi je prvi ban . Ne bih želio da moj trud propadne od 6 mjeseci stvaranja radi manje gluposti koja se desila prije 5 mjeseci. Volio bih da ostanem dio ovog svijeta jer na Twinkiju nemam živaca sve izpočetka da radim. Ponavljam nisam im dao šifru jer ne vjerujem nikom, nego sam preko teamviera to uradio. Samo sam se logovao i izašao i možete provjeriti da sa tih lokacija više nikada nisam logovao. Jer sam kupio kompjuter. Imajte srca <3

s poštovanjem,

Toma

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Okačite novu žalbu koja će biti za Curatora of the project, zatim napišite žalbu na Engleskom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom