Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17452
Players nickname
Veljko_Crnivuk
Suspect ID
803 123
Date of violation
May 3, 2022
Time of violation
oko11h
Proofs
https://youtu.be/GswOWyDTyBA

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu žalbu.
  • Okačite POV koji je duži od 1 minute, gde se vidi i pre ove situacije.
  • Imate 6 sati da ispravite ove greške.

Kevin LaClap

born to win :)
Player
Kao prvo,okači POV cele situacije kada si počeo da se kurčiš i vadiš puške u GZ,te me izazvao 1v1,i onda pobegao sa autom,imao sam puno pravo da te ubijem.Nemam POV jer ne trošim snimanje na ovakve specijalce

zunic

Player
Player
či POV cele situacije kada si počeo da se kurčiš i vadiš puške u GZ,te me izazvao 1v1,i onda pobegao sa autom,imao sam puno pravo da te ubijem.Nemam POV jer ne trošim snimanje na ovakve specijalce
e tu si ga sjebo

Cofi

Player
Player
Kao prvo,okači POV cele situacije kada si počeo da se kurčiš i vadiš puške u GZ,te me izazvao 1v1,i onda pobegao sa autom,imao sam puno pravo da te ubijem.Nemam POV jer ne trošim snimanje na ovakve specijalce
SUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Vuk Darkin

Player
Player
1. mi smo te ubili izvan GZ kao sto vidis
2.baitujes da te mi pucamo
3. PoV ti je 30sec a pre nego sto se to desilo objasnicu sta ste radili:mi smo radili taskove za fam u hotelu... izasli smo ispred i dali liku pare, tada ste vi rekli tom liku da li hoce u fam te sam vam ja na to rekao ,,kakva vam je to fam ako molite ljude da joinaju ispred hotela,, ti si meni odgovorio: ,,to je zato sto ti zelis u familiju,, ja sam tebi rekao da sam ja u najjacoj familiji u gradu a ti si poceo ismejavati i psovati. Takodje da napomenem da ste nas kasnije ti i tvoji drugovi VDMali i psovali. Tako da se moze zakljuciti da se sebe reportovao za: VDM,CR,psovanje u GZ,Baiting,Fear RP(vrteo si se u krug sa kolima dok te neko pucao-nisi se uplasio za zivot);)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom