Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17150
Players nickname
Uros
Suspect ID
10578,15995
Date of violation
May 3, 2022
Time of violation
15:5
Proofs
https://youtu.be/Yjg77parTsQ

ucjibxacbnh

Player
Player
Ovako ID 10578 je uperio pusku u mene ja sam stao onda je potrcao dok me je vukao nakon toga pretrazuje me dok me drzi. Posle toga uradili su FAILRP rekli su mi prava koja imam al ja nisam rekao da su mi prava jasna. ID 15995 on me je uhapsio a nisam skinuo masku pa sam pobegao iz celije i vezao me je sa tazerom u ruci.Ugl sve se vidi u POV.
HVALA NA RAZUMEVANJU!!

lovro je gazda

napusi se kurcine
Player
video od 25 min ti niko ziv nece gledati, druga stvar ne cuje se tvoj glas ( video je preko nedozvoljenog softvera za snimanje )

Drac0n

Player
Player
Sve razumem, ali da se izvlačiš na to da ti prava nisu jasna, no comment.

Fran Balboa

GOAT
Player
Tuzno je sto neki ljudi idu namjestavat drugim ljudima koji su dobili organizaciju zasluzeno warnove i zbog toga ljudi i odustanu...dajte covjeku ban za nedozvoljen software

bakex_85

Player
Player
Nas kacis na forum potpuno neduzne, a kao drugo imao si dva tejzera na sebi i opet se usuđujes pobjeci iz ćelije pa o čemu mi pricamo

Hari_sotrell

Player
Player
brate covek ima pravo to sto debilcine iz FIB-a neznaju da rade svoj posao i puni su neprofesionalnosti nije nas problem, nije ni cudo sto ce disband da poberu,a skoro i jesu!
Molim direktora da da otkaz obojici!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom