Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12169
Players nickname
Pablito Kockalone
Administrators nickname
Mujo Swayze
Date
May 4, 2022
Time
17:30
Proofs
https://streamable.com/etqvb0

Pablito Kockalone

Player
Player
Postovani kao sto se vidi na snimku dogovorio sam se sa igracem ID: 18455 da mu prodam auto za kripto valutu da bi sve ispalo trasparentno i da nista ne krijem pozvao sam administraciju da i ona bude prisutna posto je velik novac u pitanju. Dao sam vozilo igracu za 1000$ tek kad sam mu predao vozilo igrac je napustio server nije se vracao odma posto sam mislio da mu je crashalo te je igrac posle 10 minuta usao na isto mesto videvsi mene i administratora ponovo napustio igru.Da li postoji ikakva mogucnost da mi vozilo bude vraceno a da igrac bude adekavatno bude sankcionisan? U nadi da ce te pozitivno odgovoriti na moju molbu srdacno vas pozdravljam

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, ne postoji skripta da prodate vozilo direktno za kripto samim tim to nije dozvoljeno da prodajete vozilo za $1k pa da on vama da kripto. Igrac koji kupuje vozilo neka proda kripto i kupi vozilo novcem preko skripte. Sto se tice vaseg izgubljenog automobila
1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom