Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
toma_hadzizdravkovic
Suspect ID
6585
Date of violation
May 7, 2022
Time of violation
13:05
Proofs
https://youtu.be/EXu7JCIdcDo

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Nakon pljačke prodavnice oružja, jedan očigledno veći čin nije uspio ući u vozilo , u tom trenutku smo ga ustrijelili došli smo do njega a onda su se vratili 3 igrača po njega da ga spase iako je ležao mrtav a prije toga je pokušavao da pobjegne i nije mogao nikako ni pisati niti slati lokaciju a niti se vidjelo da koristi ingame komunikaciju pogotovo nakon što je ubijen što opravdano možemo sumnjati da je koristio Discord ili nešto slično za dojavu jer tri člana ove bande su bukvalno došli na tačnu lokaciju njegove pogibije i to za 30-40 sekundi.

ItsAlex

сука блять
Player
Pozdrav,kao prvo odmah cu vam reci da id:6585 nije ni zvao pojacanje vec smo se svi okrenuli da pomognemo nasim ljudima koji su pali.Tako da ovo nije nikakav MG vec moj odluka da se svi vratimo i pomognemo nasim ljudim.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Pa vidjeli smo da ste se svi vratili tacno na mjesto gdje je pao. Kako ste mogli znati tačnu lokaciju gdje je kolega vas pao ? I tu ste se stvorili za 30 sekundi. Nije se radilo o ljudima, vec o 1 covjeku. A ima neko snimak pa postavite i dokazite. Jer ovo je OOC dojava 100%. Da nije ne bih se usudili doci jer vas je bilo malo i Znali ste da Državnih organizacija ima više.

ItsAlex

сука блять
Player
Pa vidjeli smo da ste se svi vratili tacno na mjesto gdje je pao. Kako ste mogli znati tačnu lokaciju gdje je kolega vas pao ? I tu ste se stvorili za 30 sekundi. Nije se radilo o ljudima, vec o 1 covjeku. A ima neko snimak pa postavite i dokazite. Jer ovo je OOC dojava 100%. Da nije ne bih se usudili doci jer vas je bilo malo i Znali ste da Državnih organizacija ima više.
Momak,pljacka nije ooc event tako da nisam u obavezi da imam pov.Vas je bilo 16 ukupno kada se spoje svi legal orgovi a nas 18 ne znam kako je tebi doslo da je vas vise ?Ne zelim da pricam o skandalu da koristite snipere tako sto izadjete iz parametra pljacke i pucate u parameter sniperima ?Pljackamo gunstore ne pljackamo najvecu banku na svetu pa da trazimo ljude po parametru pola sata ?Spletom okolnosti su nasa 3 coveka naleteli na vas.Pozdrav.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Momak,pljacka nije ooc event tako da nisam u obavezi da imam pov.Vas je bilo 16 ukupno kada se spoje svi legal orgovi a nas 18 ne znam kako je tebi doslo da je vas vise ?Ne zelim da pricam o skandalu da koristite snipere tako sto izadjete iz parametra pljacke i pucate u parameter sniperima ?Pljackamo gunstore ne pljackamo najvecu banku na svetu pa da trazimo ljude po parametru pola sata ?Spletom okolnosti su nasa 3 coveka naleteli na vas.Pozdrav.
Ja mogu opravdavano sumnjati da ste koristili OOC VOICE ponavljam jer ste se vratili na tačnu lokaciju i to ne autoputem. A admini su tu da odluče .

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

• Nedovoljno dokaza ( na osnovu dostavljenog videa, na povu se ne može zaključiti da li je stvarno MG, možemo samo da nagadjamo, s' obzirom da ovo nije ooc event ne mogu zahtevati POV od igraca )
Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom