Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Krađa stvari iz porodičnih vozila | ID:14475

Status
Not open for further replies.
Your ID
1777
Players nickname
Lovro Glockz
Suspect ID
14475
Date of violation
Feb 16, 2022
Time of violation
12:10
Proofs
https://imgur.com/gallery/W1iZ3VT

Mike.

Vendetta <3
Player
Poštovani,

ovom igraču ID:14475 sam danas dao veći rank u porodici jer je bio aktivan i smatrao sam da zaslužuje veći rank te je s tim rankom dobio pristup većini porodičnih vozila. 10-ak minuta nakon što sam mu dao taj rank igrač je dok sam ja otišao do pošte, u porodičnoj garaži otvorio gepeke od svih vozila te uzeo sve što mu je stalo u inventory te je potom napustio porodicu. Nije meni sada toliko do tih stvari, nisu to neke baš vrijedne stvari ali uzeo je neke stvari koje su kupljene za vrijeme Halloween eventa i koje sam dobio od novogodišnjih poklona koje se možda više nikad neće moći dobiti/kupiti. I stvarno mi nije u redu da se tako netko ponaša prema meni, da se pokaže da je dobar i vrijedan i kad stekne to povjerenje od mene da ovako nešto uradi, da me je pitao da li smije uzeti te stvari ja bi mu ih vjerojatno dao ali on je to sve bez pitanja uzeo i samo napustio porodicu i ne želi se javiti više te želim da ga se strogo kazni zbog ovoga jer stvarno nije u redu takvo ponašanje.

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​

• ID (14475) dobit će kaznu za (Generalno Pravilo 6.22)
  • (Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3)).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom