Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
94633
Players nickname
Micro_Black
Suspect ID
96099
Date of violation
Jun 11, 2023
Time of violation
21.42
Proofs
https://youtu.be/8VZBW_zScYs

Amyy?

Ghetto Clapper
Player
sen ailen içindeki bize serverların linklerini verenleri bul önce 2 serverini da patlattım yeter diye düşündüm yetmemiş orospuya yenisini de patlatayım aq salağı seni burda caz yapıcağına sg dc deki rolleri düzelt

TylerLegend

Player
Player
aim yok mu? sen hileyi başından beri mi kullandığımı sanıyorsan amk aptalı seni. hitboxu jigux için açtım ve açalı 2 gün oldu şuan sikimde değil oyun ve belki hatırlarsın en son ki vs mizde noldu ne bitti illa yt edit mi atayım doğulu orospu çocuğu
dostum öncelikle sakin ol bana bahane üretme kendin açıkladın hile kullandığını aimin yokki hile açtın bukadar basit.

Amyy?

Ghetto Clapper
Player
dostum öncelikle sakin ol bana bahane üretme kendin açıkladın hile kullandığını aimin yokki hile açtın bukadar basit.
dostum deme ananı sikerim senin jiguxun benden iyi olduğunu kabul ediyorum zaten aimin yok diyene bak amk salağı 65-30 biten vs yi yaymayayım yt'da obez orospu çocuğu

Snow Claptheshioutta

Oviouss
Player
tyler senle enson ailecek ki vsyi hatırlatma ortada ölmeden kill streake gitim mal mal cebeleşip iyi olmuyosun aimi yok dediğin amy seni ikiye bölüp tekrar birleştirir yat ve yarısı banlanmış ailenle yaşa

Snow Claptheshioutta

Oviouss
Player
max 7 gün hiç sikimde değil tyler sunucu açmayıp grup açmak güzeldir hadi grubuna yoksa iki sunucu botu geliyo sana

TylerLegend

Player
Player
tyler senle enson ailecek ki vsyi hatırlatma ortada ölmeden kill streake gitim mal mal cebeleşip iyi olmuyosun aimi yok dediğin amy seni ikiye bölüp tekrar birleştirir yat ve yarısı banlanmış ailenle yaşa
harbidende 2 ye böler o yüzden hile kullanıyor puhahaha bende hileyle adam vururum vs çağırırm kanalıma bak izle vuruşlarımı?? xd max 12 yas abisini savunuyoo

Amyy?

Ghetto Clapper
Player
harbidende 2 ye böler o yüzden hile kullanıyor puhahaha bende hileyle adam vururum vs çağırırm kanalıma bak izle vuruşlarımı?? xd max 12 yas abisini savunuyoo
tipe bak orospunun çocuğu grandı salıcaktım bi süre ama sen baya kudurmuşssun twink ile geliyorum bekle kitabını sikicem senin

Amyy?

Ghetto Clapper
Player
image.png

ben gelicem dedim 7 gün ban yemişsin bi yerinde dur maymun orospu çocuğu

TylerLegend

Player
Player
tipe bak orospunun çocuğu grandı salıcaktım bi süre ama sen baya kudurmuşssun twink ile geliyorum bekle kitabını sikicem senin
He insults religious values and family in forums. Isn't there a Turkish official to check???

Amyy?

Ghetto Clapper
Player
He insults religious values and family in forums. Isn't there a Turkish official to check???
Turkish official diyor. OROSPU ÇOCUĞU ALOO NE DEDİM BEN SANA TRANSLATE KULLANMA YARRAMIN KAFASI TURKISH OFFICIAL NE SOFKW8JT8WJT8WJTPSKTPEJYOWJTPEJYOWJTKSNGOWNYKSNYKWNTOSNYOSNGKWKYPWNYSKNYOSNYKSNYOSNYKR

Amyy?

Ghetto Clapper
Player
Turkish official diyor. OROSPU ÇOCUĞU ALOO NE DEDİM BEN SANA TRANSLATE KULLANMA YARRAMIN KAFASI TURKISH OFFICIAL NE SOFKW8JT8WJT8WJTPSKTPEJYOWJTPEJYOWJTKSNGOWNYKSNYKWNTOSNYOSNGKWKYPWNYSKNYOSNYKSNYOSNYKR
Bi dahakine ne yazıcaksan bana yaz discorddan ben sana çeviririm her zamanki gibi copy paste falan yaparsın maymun orospu çocu

Scofield Miller

Player
Player
A
Türk yetkili diyor. OROSPU ÇOCUĞU ALOO NE DEDİM BEN SANA TRANSLATE KULLANMA YARRAMIN KAFASI TÜRK RESMİ NE SOFKW8JT8WJT8WJTPSKTPEJYOWJTPEJYOWJTKSNGOWNYKSNYKWNTOSNYOSNGKWKYPWNYSKNYOSNYKSNYOSNYKR
anskm yarıldım sfmjmsdOPFJSOfjlksdgjmklofdmgjklfdmg<mklşgmdfkgmklğfdngkdfngğdngoknasdıoğgnğıknjd<RIGNJDĞFIRGNADGNĞADOIFNGIĞAODGNFM

Amyy?

Ghetto Clapper
Player
A

anskm yarıldım sfmjmsdOPFJSOfjlksdgjmklofdmgjklfdmg<mklşgmdfkgmklğfdngkdfngğdngoknasdıoğgnğıknjd<RIGNJDĞFIRGNADGNĞADOIFNGIĞAODGNFM
Taha senin de ananı sen de çevirmişsin amk LAKTOANTOANTIAJYOANYODNYKWMYKSMLWMYODMYLSNYKSNYKWNYOWKYPWMYKWEK

MicroMachina

Fikiroo 53
Player
Beyler forumumda tartışma istemiyorum tylerin ONAYLI Yazmasını bekliom 1 hafta yedi zaten yavyum asdasdasdas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom