By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dostum öncelikle sakin ol bana bahane üretme kendin açıkladın hile kullandığını aimin yokki hile açtın bukadar basit.aim yok mu? sen hileyi başından beri mi kullandığımı sanıyorsan amk aptalı seni. hitboxu jigux için açtım ve açalı 2 gün oldu şuan sikimde değil oyun ve belki hatırlarsın en son ki vs mizde noldu ne bitti illa yt edit mi atayım doğulu orospu çocuğu
I guess you are not adminDon't be afraid because you will eat ban
Dostum? Abiiiii Diceksin la bekle bekle sen bi ye ya çok uğraştırdındostum öncelikle sakin ol bana bahane üretme kendin açıkladın hile kullandığını amacı yokki hile açtın bukadar basit.
dostum deme ananı sikerim senin jiguxun benden iyi olduğunu kabul ediyorum zaten aimin yok diyene bak amk salağı 65-30 biten vs yi yaymayayım yt'da obez orospu çocuğudostum öncelikle sakin ol bana bahane üretme kendin açıkladın hile kullandığını aimin yokki hile açtın bukadar basit.
harbidende 2 ye böler o yüzden hile kullanıyor puhahaha bende hileyle adam vururum vs çağırırm kanalıma bak izle vuruşlarımı?? xd max 12 yas abisini savunuyootyler senle enson ailecek ki vsyi hatırlatma ortada ölmeden kill streake gitim mal mal cebeleşip iyi olmuyosun aimi yok dediğin amy seni ikiye bölüp tekrar birleştirir yat ve yarısı banlanmış ailenle yaşa
tipe bak orospunun çocuğu grandı salıcaktım bi süre ama sen baya kudurmuşssun twink ile geliyorum bekle kitabını sikicem seninharbidende 2 ye böler o yüzden hile kullanıyor puhahaha bende hileyle adam vururum vs çağırırm kanalıma bak izle vuruşlarımı?? xd max 12 yas abisini savunuyoo
yine hile mi açıcaksın kolsuz maymun puhahahatipe bak orospunun çocuğu grandı salıcaktım bi süre ama sen baya kudurmuşssun twink ile geliyorum bekle kitabını sikicem senin
He insults religious values and family in forums. Isn't there a Turkish official to check???tipe bak orospunun çocuğu grandı salıcaktım bi süre ama sen baya kudurmuşssun twink ile geliyorum bekle kitabını sikicem senin
Amına kodumun salağı senle bir vs mizde bile hile yoktu sen aptal mısın ya da anlamakta zorlanan spastik bi orospu çocuğu musun?yine hile mi açıcaksın kolsuz maymun puhahaha
Turkish official diyor. OROSPU ÇOCUĞU ALOO NE DEDİM BEN SANA TRANSLATE KULLANMA YARRAMIN KAFASI TURKISH OFFICIAL NE SOFKW8JT8WJT8WJTPSKTPEJYOWJTPEJYOWJTKSNGOWNYKSNYKWNTOSNYOSNGKWKYPWNYSKNYOSNYKSNYOSNYKRHe insults religious values and family in forums. Isn't there a Turkish official to check???
Bi dahakine ne yazıcaksan bana yaz discorddan ben sana çeviririm her zamanki gibi copy paste falan yaparsın maymun orospu çocuTurkish official diyor. OROSPU ÇOCUĞU ALOO NE DEDİM BEN SANA TRANSLATE KULLANMA YARRAMIN KAFASI TURKISH OFFICIAL NE SOFKW8JT8WJT8WJTPSKTPEJYOWJTPEJYOWJTKSNGOWNYKSNYKWNTOSNYOSNGKWKYPWNYSKNYOSNYKSNYOSNYKR
en azından hile kullanıcak kadar zavallı değilim xdBi dahakine ne yazıcaksan bana yaz discorddan ben sana çeviririm her zamanki gibi copy paste falan yaparsın maymun orospu çocu
anskm yarıldım sfmjmsdOPFJSOfjlksdgjmklofdmgjklfdmg<mklşgmdfkgmklğfdngkdfngğdngoknasdıoğgnğıknjd<RIGNJDĞFIRGNADGNĞADOIFNGIĞAODGNFMTürk yetkili diyor. OROSPU ÇOCUĞU ALOO NE DEDİM BEN SANA TRANSLATE KULLANMA YARRAMIN KAFASI TÜRK RESMİ NE SOFKW8JT8WJT8WJTPSKTPEJYOWJTPEJYOWJTKSNGOWNYKSNYKWNTOSNYOSNGKWKYPWNYSKNYOSNYKSNYOSNYKR
Taha senin de ananı sen de çevirmişsin amk LAKTOANTOANTIAJYOANYODNYKWMYKSMLWMYODMYLSNYKSNYKWNYOWKYPWMYKWEKA
anskm yarıldım sfmjmsdOPFJSOfjlksdgjmklofdmgjklfdmg<mklşgmdfkgmklğfdngkdfngğdngoknasdıoğgnğıknjd<RIGNJDĞFIRGNADGNĞADOIFNGIĞAODGNFM