Povucena zalba
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pitan si lepo da li sme da uzima ako hoce imam da dam povdokazi u pov, ukoliko potrebno imam i kako je krao sa balansa
dokazi u pov, ukoliko potrebno imam i kako je krao sa balansa
Dozvolu si dobio ti sa tim da ispostujes dogovor, ostavis mi fam balans vi uzmete puske za novu fam, a ne da prodate. ukoliko treba proverite gde su otisle te puske, sve su prodate. Fam balans ste zadrzali za sebe, poene ste iskoristili bez moje dozvole kako bi uzeli jos puski za sebe.Dokaz gde smo dobili dozvolu za fam wipe
Plus nije on dobio dozvolu nego ti, offtopic da se kazni + nije blackmailing ukoliko treba pov dacu konfirmaciju od administratora koju je julio vec videoDozvolu si dobio ti sa tim da ispostujes dogovor, ostavis mi fam balans vi uzmete puske za novu fam, a ne da prodate. ukoliko treba proverite gde su otisle te puske, sve su prodate. Fam balans ste zadrzali za sebe, poene ste iskoristili bez moje dozvole kako bi uzeli jos puski za sebe.
Treba mi dokaz da su prodate te stvariDozvolu si dobio ti sa tim da ispostujes dogovor, ostavis mi fam balans vi uzmete puske za novu fam, a ne da prodate. ukoliko treba proverite gde su otisle te puske, sve su prodate. Fam balans ste zadrzali za sebe, poene ste iskoristili bez moje dozvole kako bi uzeli jos puski za sebe.
Dokaz "radite sta god hocete bmk" to si ti napisak sto znaci da je u mnozi a u tom trenutku jedini co leader je bio lujio zato onoPlus nije on dobio dozvolu nego ti, offtopic da se kazni + nije blackmailing ukoliko treba pov dacu konfirmaciju od administratora koju je julio vec video
Visi admini neka provere logoveTreba mi dokaz da su prodate te stvari
Dogovora nema jer si rekao "radite sta hocete,bmk" to znaci da ja mogu da radim sta god hocu i dozvolu za to sam dobio 2 putaDozvolu si dobio ti sa tim da ispostujes dogovor, ostavis mi fam balans vi uzmete puske za novu fam, a ne da prodate. ukoliko treba proverite gde su otisle te puske, sve su prodate. Fam balans ste zadrzali za sebe, poene ste iskoristili bez moje dozvole kako bi uzeli jos puski za sebe.
Dozvolu si dobio ti ne julio, gde su pare sa balansa?Dogovora nema jer si rekao "radite sta hocete,bmk" to znaci da ja mogu da radim sta god hocu i dozvolu za to sam dobio 2 puta
Ponavljam opetDozvolu si dobio ti ne julio, gde su pare sa balansa?
Uradjdno je na moje ime zato onoDozvolu si dobio ti ne julio, gde su pare sa balansa?
"Taj balans ostavljam tebi a ostalo cu da prebacim u novu kucu" pare zadrzane za sebe, puske prodatePonavljam opet
"RADITE sta hocete " sto znaci da ko god da je bio co leader u tom trenutku je mogao da uzem stvari nije bila dozvola samo za mene
kako moze na tvoje ime kad si banovanUradjdno je na moje ime zato ono
Da li su puske prodate nemas dokaz,a za pare evo dokaza Dokaz"Taj balans ostavljam tebi a ostalo cu da prebacim u novu kucu" pare zadrzane za sebe, puske prodate
Ima sve u logovima nemoj se brinuti, a pare sam rekao da zadrzis nisam rekao da mozes uzeti uopsteDa li su puske prodate nemas dokaz,a za pare evo dokaza Dokaz