Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
P
Players nickname
O
Suspect ID
4
Date of violation
Oct 1, 2023
Time of violation
18:00
Proofs
https://youtu.be/t68Y9Z91reM?si=TlkFUzSkxVc-XGOh

Denzy Zuzaa

Player
Player
Dozvolu si dobio ti sa tim da ispostujes dogovor, ostavis mi fam balans vi uzmete puske za novu fam, a ne da prodate. ukoliko treba proverite gde su otisle te puske, sve su prodate. Fam balans ste zadrzali za sebe, poene ste iskoristili bez moje dozvole kako bi uzeli jos puski za sebe.
Plus nije on dobio dozvolu nego ti, offtopic da se kazni + nije blackmailing ukoliko treba pov dacu konfirmaciju od administratora koju je julio vec video

Ognjen Bozic

Player
Player
Dozvolu si dobio ti sa tim da ispostujes dogovor, ostavis mi fam balans vi uzmete puske za novu fam, a ne da prodate. ukoliko treba proverite gde su otisle te puske, sve su prodate. Fam balans ste zadrzali za sebe, poene ste iskoristili bez moje dozvole kako bi uzeli jos puski za sebe.
Treba mi dokaz da su prodate te stvari

Ognjen Bozic

Player
Player
Dogovora nema jer si rekao "radite sta hocete,bmk" to znaci da ja mogu da radim sta god hocu i dozvolu za to sam dobio 2 puta

Ognjen Bozic

Player
Player
Dozvolu si dobio ti ne julio, gde su pare sa balansa?
Ponavljam opet
"RADITE sta hocete " sto znaci da ko god da je bio co leader u tom trenutku je mogao da uzem stvari nije bila dozvola samo za mene

Denzy Zuzaa

Player
Player
Ponavljam opet
"RADITE sta hocete " sto znaci da ko god da je bio co leader u tom trenutku je mogao da uzem stvari nije bila dozvola samo za mene
"Taj balans ostavljam tebi a ostalo cu da prebacim u novu kucu" pare zadrzane za sebe, puske prodate

Status
Not open for further replies.
Top Bottom